Vandaag de uitwedstrijd op een winderig veld tegen de nummer laatst MZC11 5. We hadden selectie van 15 man en we namen ook onze eigen scheidsrechter mee. Al na 11 minuten hadden we 3 maal gescoord. De eerste was een doelpunt van Elmar Verhage die de bal in de korte hoek achter de doelman van MZC´11 schiet. 2 minuten daarna was het weer raak, een voorzet van Maurice van Leeuwen wordt keurig ingekopt door Bart Boot. De 0-3 wordt weer gescoord door Elmar uit een penalty. Arjen Berrevoets werd op de hakken getrapt in het strafschopgebied en scheidsrechter Marcel Passenier kon niets anders dan naar de stip wijzen.

Na een minuut of 40 komen we op 0-4. Een schot op doel van Theo Wittenberg wordt door de wind gedragen en valt zo in het doel achter de keeper. Daar voor had Bart ook al de kans op 0-4, maar zijn vizier stond te hoog. Kort voor rust komen we op 0-5, Wilmar Berrevoets wordt de diepte ingestuurd door Theo en hij kan zo op de doelman aflopen maar hij wordt naar de buitenkant gedrongen en hij kapt de keeper uit en schiet de bal daarna beheerst in het doel. Een ruststand van 0-5!

De 2e helft een zelf spelbeeld, veel balbezit. Maar er wordt toch een stuk slechter gespeeld dan in de 1e helft en dat komt mede omdat we nu de wind tegen hebben. We krijgen toch nog wel wat kansen, maar hij wil er niet in. In de 77 minuut maakt MZC´11 de ere treffer door oud-WIK speler Erikjan Kort die de bal via de paal het doel in kopt. Maar het laatste doelpunt wordt gemaakt door Theo die de bal via een afstandschot in de kruising schiet. Een 1-6 overwinning, dat is wel lekker na 3 maal achter elkaar verliezen.

Na de wedstrijd kregen we een kratje bier aangeboden door MZC´11, omdat we onze eigen scheidsrechter hadden meegenomen. Volgende week een thuiswedstrijd tegen Bevelanders 3.