Colijn 3 WIK 3

Afgelopen zaterdag was de eerste wedstrijd na de winterstop weer, we moesten tegen de nummer 2 Colijnsplaatse Boys 3. We begonnen goed aan de wedstrijd en na 5 minuten kwamen we op een voorsprong door een mooi genomen vrije trap van Elmar Verhage. De bal lag op ongeveer op 20 meter van het doel en werd keurig in de hoek geschoten.

Daarna was het toch vooral Colijn die aan het voetballen was. Veel lopende mensen die van positie wisselen. Na een kwartier komen ze op gelijke hoogte. De eerste corner kopt de volledig vrij staande speler nog over, maar de 2e gaat er wel in. En gelijk daarna krijgen ze de kans om op voorsprong te komen, maar de corner wordt over gekopt. Colijn krijgt nog de uitgelezen kans om op voorsprong te komen, maar voor een leeg doel schiet hij naast. We gaan ook rusten met een gelijk spel.

Colijn 3 WIK 3 3

De 2e helft kunnen we de bal beter in de ploeg houden en komen we tot betere aanvallen. Er komen een paar kansjes voor Theo Wittenberg, schoten van Keesjan van der Wekken en Marco Ganzeman. Ook nog een vrije trap van Marco. Keesjan krijgt nog de kans om op de doelman af te gaan na mis tasten van een verdediger, maar de scheidsrechter fluit af omdat de voorzet van richting wordt verander door een hand van Colijn. En geeft geen voordeel.
Na een half uur in de 2e helft wordt Colijn toch weer sterker en kunnen ze in de laatste 10 minuten nog 2 maal scoren. Ook werd er nog een mooie redding verricht door Joël Bottemanne, een speler kon alleen op hem af gaan en schoot de bal in de hoek. Met de punt van zijn voet tikte Joël de bal naast.

Colijn 3 WIK 3 2

We verliezen met 3-1, wat niet nodig was. Misschien was een gelijk spel verdiend geweest?
Komende zaterdag spelen we weer een uitwedstrijd. Tegen het 5e van MZC'11.