1b

Gisteren stond de wedstrijd voor WIK 3 tegen Bruse Boys 4 op het programma. Dit beloofde een moeilijke wedstrijd te worden gezien de kansloze nederlaag met 6-0 in de thuiswedstrijd eerder dit seizoen. Daar kwam bovenop dat onze Kaiser al een week zenuwachtig was over het feit dat Bruse Boys 3 vrij was. We konden beschikken over een vrij complete selectie. Helaas moest Mark in verband met ziekte op het laatste moment. Daar stond tegenover de terugkeer van onze verloren zoon Wilmar.

2

De wedstrijd begon min of meer zoals verwacht. We lieten Bruse Boys wat voetballen en zorgden zelf voor efficiënt en nuttig spel om het zo te noemen. Die efficiëntie resulteerde in een goed doelpunt van onze Theo na een dito actie. Het is pas het eerste doelpunt van onze talentvolle linksbuiten dit seizoen, maar we hopen dat hij nu op stoom is. Even later was Patrick Verwest dichtbij een verdubbeling van de stand uit een kopbal.

5

Bruse Boys kreeg een erg grote kans na een prima voorzet bij de 2de paal, maar de bal werd voor een leeg goal naast gekopt. Dit was een begin van een offensief, waar Bru aan was begonnen op zoek naar de gelijkmaker. Uiteindelijk kon WIK de voorsprong meenemen naar de rust.

7

In de 2de helft werd helaas al snel de gelijkmaker gescoord. Door een beetje weifelend optreden van onze verdediging en keeper kwam de afgeslagen bal zo voor de voeten van de spits van Bru 4. Deze kon makkelijk binnen prikken. Hierna ging de wedstrijd gelijk op en ging de wedstrijd van de goal van Bru naar de goal van WIK en andersom. Het was een wedstrijd op het scherpst van de snede, zoals wij deze graag hebben. WIK was een paar keer nog dichtbij de voorsprong en dacht deze met nog 5 minuten te spelen ook te hebben. Echter werd Bart afgevlagd voor buitenspel. Zo eindigde de wedstrijd in een 1-1 eindstand.

3

Het was zeker niet saai op Sportpark Volharding en we hebben een leuke wedstrijd gehad. We hebben als collectief voor elke meter gestreden en speciale vermelding voor een erg sterk optreden van onze laatste man El Flaco en onze nieuwe man dit seizoen Peter.

10

Ander belangrijk wapenfeitje is dat we zaterdag 18 maart na de thuiswedstrijd tegen SPS 3 gaan wokken in Renesse.

We hebben om het wat leuker te maken de foto’s van de Facebook pagina van Bruse Boys 4 gepikt, waarvoor dank. De volgende wedstrijd staat pas over 3 weken op het programma, 4 maart thuis tegen Duiveland 3.