• WIK JO7
  • Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Bru 4 - WIK 3

Gisteren stond voor WIK 3 een echtee derby op het programma tegen Brouwershaven 2. WIK 3 staat nog in het rechterrijtje door 2 nederlagen gevolgd door 2 overwinningen. Ons 3de elftal was gewaarschuwd, want het 2de elftal van de Benekluvers doet voorlopig mee om de prijzen in de Reserve 5de klasse. De eerste helft startte moeizaam voor WIK en de tegenstander had het betere van het spel. Brouwershaven kreeg enkele kansen, maar met de snelheid van met name Wilmar kon WIK gevaarlijk worden op de counter. Op de counter kon WIK dan ook Arjen wegsturen welke de keeper kon passeren en de 1-0 voorsprong op het bord zetten.

In de 2de helft zagen we een heel andere wedstrijd. WIK werd de bovenliggende partij en kreeg kans op kans. Hieruit volgden goals van Erik, Quinten, Wilmar en wederom Arjen. Helaas kon het doel aan WIK kant niet schoon gehouden worden. Door een slippertje achterin kon Brouwershaven vrij makkelijk de 4-1 scoren. Al met al werd het met 5-1 een ruime en makkelijke overwinning ondanks dat het er eerst niet zo uitzag.

WIK 3 Brouw 2

Een groot compliment naar de gehele ploeg die ondanks het niveau door gedisciplineerd voetballen en goede werklust deze wedstrijd konden ombuigen naar een mooie overwinning. Onze verdediging stond goed, waar met name Jari en Quinten goede verdedigende acties hadden en onze aanval was ook heel effectief. Komende 2 weken zijn we qua programma vrij. Op zaterdag 26 november staat om 14:30 uur de uitwedstrijd tegen Smerdiek 3 op het programma.