• SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO7
  • Kantine
  • WIK JO12

Gisteren stond voor WIK 3 een uitwedstrijd tegen Duiveland 3 op het programma. De afgelopen weken hebben we nogal in verschillende samenstellingen gespeeld. De afgelopen 2 weken speelden we tegen sterke tegenstander en dit resulteerde in 0 doelpunten voor en 10 tegen.

 

De grote vraag was of hier tegen Duiveland 3 verandering in gebracht kon worden. Rond de klok van 12 werd er afgetrapt op het hagelnieuwe kunstgrasveld in Oosterland. In het eerste deel van de wedstrijd leek Duiveland de iets bovenliggende partij, maar naarmate de wedstrijd vorderde kwam WIK beter in de wedstrijd. Door een voorzet of van richting veranderd schot kwam Duiveland op voorsprong. Deze tussenstand bleef staan tot de rust.

Na de rust was het Derk v/d Doelpunt die al snel de gelijkmaker op het bord zette met een afstandsschot. 10 minuten later was het de scheidsrechter die goed voordeel gaf, waardoor Eelco Kouwenberg een schotkans kreeg. Zijn schot ging op de paal, maar Jochem was er als de kippen bij om de voorsprong op het bord te zetten. Richting het eind van de wedstrijd lag het spel enkel keren een poosje stil, omdat er wat discussie met de scheidsrechter gevoerd moest worden vanwege zijn vreemde beslissingen. Duiveland probeerde in de resterende speeltijd.

Al met al een leuke en succesvolle middag voor ons 3de elftal. Volgende week staat er een thuiswedstrijd tegen koploper SKNWK 3 op het programma.

Duiveland 3 WIK 3

Webdesign Tonny