Afgelopen zaterdag heeft WIK 3 tegen MZC'11 6 gespeeld. Om 12:00 uur werd er afgetrapt op den Hogen Blok. WIK begon tegen de wind en dit zorgde voor de nodige hindernissen, toch kon WIK via Jordy v/d Wekken op 0-1 komen. Aan het einde van de 1ste helft kreeg WIK het erg moeilijk en MZC kwam in de laatste minuut terecht op 1-1.

MZC6 WIK3

In de 2de helft was het voetbal veel makkelijk van WIK en we kregen volop kansen. Via een mooie voorzet van Jordy kon Patrick Verwest 1-2 maken. Er leek niks aan de hand voor WIK en de overwinning leek binnen. Maar aan het einde van de wedstrijd kon MZC toch 2-2 maken. Hierna was de bijzaak van zaterdag afgelopen. Er is nog her en der voetbal gekeken en 's avonds ving de eindbarbecue aan. Alles was weer op en top geregeld en is mede mogelijk gemaakt door Zeeuwsch Groen. Coach Ferrie had nog een voetbalquiz gehouden, welke niet geheel verrassend werd gewonnen door Arjen. Hierna hebben we natuurlijk nog de wedstrijd Real Madrid - Liverpool gekeken en zo eindigde de wedstrijd in de late uurtjes.