Gisteren kwam 's Heer Arendskerke 5 op bezoek op de Vospit. 's Heer Arendskerke 5 was de ploeg die in november de opmars van ons 3de wist te stuitn door een 5-1 overwinning op het kunstgras aldaar. De mannen van WIK 3 waren gebrand op revanche hiervoor.

We konden starten met een redelijk complete selectie, natuurlijk waren er zoals altijd enkele afwezigen. Elmar zal helaas langere tijd uit de roulate zijn, sterkte hiermee. Verder ontbraken onder andere Pim, Bart, Maurice en Jeffrey om diverse redenen. De wedstrijd ging gelijk op in de eerste helft, maar de beste kansen lagen aan de kant van WIK, maar ondere andere de keeper van 's Heer Arendskerke 5 was een grote sta in de weg. Het was dan ook terecht dat Arjen de 1-0 kon maken. Een goed afgemaakte goal na een goede pass van Theo. Na 30 minuten mocht Wilmar invallen en hiermee creƫerde WIK wat meer stootkracht naar voren. Net voor rust kwam 's Heer Arendskerke echter op een knullige manier op gelijke hoogte.

In de 2de helft was hetzelfde spelbeeld en WIK was met name gevaarlijk op de counter en hier had WIK eigenlijk weer op voorsprong moeten komen. Echter trad de vermoeidheid bij WIK in de loop van de 2de helft in. Op een wederom knullige manier kwam 's Heer Arendskerke rond de 75ste minuut op voorsprong. Hierna was het verzet van WIK gebroken en ging 's Heer Arendskerke effictief om met 2 geboden kansen. Uiteindelijke eindigde de wedstrijd hiermee in 1-4 in het voordeel van 's Heer Arendskerke 5. De conclusie mag zijn dat WIK als we iets geconcentreerder geweest hadden we deze wedstrijd hadden kunnen omzetten in een overwinning. Volgende week een nieuwe kans tegen Wolfaartsdijk 3.