Het was de vraag gisterenochtend of de wedstrijd door kon gaan tegen Asv Brouwershaven 2, de afgelopen avond en nacht had het flink geregend. Maar rond de klok van 10 uur kregen we bericht dat het door ging.
En om half 1 begonnen we aan de wedstrijd, we waren met 16 man. En die hadden we hard nodig. We begonnen goed aan de wedstrijd er werd goed overgespeeld en konden al een paar keer een goede aanval maken. En dat werd beloont na 20 minuten spelen, Wilmar Berrevoets werd aan de rechterkant diep gestuurd en gaf een voorzet op Jeffrey van Kooten en die kopte de bal eerst recht de lucht in en kon de bal daarna beheerst in het doel schieten. Een verdiende voorsprong.

261191217 308046584656123 1333483981301378938 n

Niet veel later stoomde Arjen Berrevoets aan de linkerkant op en schoot een schuiver vanaf 20 meter op doel en de keeper had daar geen antwoord op. Een 0-2 voorsprong. Daarna gebeurde er wat mindere dingen. Eerst de aansluitings treffer van Brouwershaven en daarna moesten beide teams verder met 10 man. De keeper van Brouwershaven schopte na bij een achterbal en een speler van WIK ging verhaal halen en toen was er wat duw en trek werk. En konden beide spelers naar de kant. Kort daarna gingen we rusten en effe opwarmen. Want de gehele 1e helft heeft het geregend.

In de rust is er afgesproken dat beide teams weer met 11 man gingen verder spelen, maar de keeper mocht niet meer terugkeren.
Begin van de 2e helft konden we geen grip krijgen op het spel van Brouwershaven en daar kwam de 2-2 ook van. Maar we bleven gevaarlijk met snelle aanvallen. Uit een van die aanvallen ging Wilmar op de keeper af en tikte de bal net weg voor de keeper, maar ze botste wel op elkaar. De keeper bleef liggen en de scheidsrechter floot niet. De meegelopen Jordy Van Der Wekken kon de bal in het lege doel schuiven. We stonden weer op voorsprong. Na een kwartier in de 2e helft kwam er een diepe bal op de spits van Brouwershaven en kon op het doel van Niels Hendrikse af. Ze kwamen in botsing en de scheidsrechter gaf een strafschop. Maar de spits van Brouwershaven had de bal eerst met zijn handen geraakt. En kwam de discussie met de scheidsrechter en besloot hij er mee te stoppen. Gelukkig hadden ze snel een andere scheidsrechter gevonden voor het laatste halfuur.

260786935 308046631322785 2245770446896600919 n

En na overleg ging die strafschop niet door. Na dit gebeuren kwamen wij weer beter in ons spel en gingen we weer beter combineren en aanvallen. Wilmar was weer een plaag voor de verdediging en slalomde er door heen maar in plaats van zelf te scoren kwam de bal bij Elmar Verhage en die schoot de bal met veel agressie in de rechter boven hoek. Daarna ging Wilmar weer richting doel maar werd neer gelegd door de keeper en er kwam een strafschop. Wilmar mocht hem zelf nemen, maar liet het aan Elmar over. Hij maakte zijn 2e van de middag en tevens de eindstand 2-5. De 3 punten gingen weer mee naar De Vospit (WIK '57).
Na de wedstrijd allemaal lekker onder een warme douche onder het genot van een paar biertjes.
Volgende week spelen we (als het nog mag) tegen V.V. Wolfaartsdijk 3.