Na 329 dagen mochten we weer.... Een wedstrijd spelen. Een thuis wedstrijd tegen V.V. Kloetinge 7. We hadden vandaag 16 man tot onze beschikking en het was prachtig weer op De Vospit (WIK '57). Voor de wedstrijd begon, was er nog een minuut stilte ter nagedachtenis aan Han en Gerrie.

241500193 249406333853482 3335515833660538303 n

Het eerste kwartier was wel te merken dat we een tijd niet gevoetbald hadden, het was vooral Kloetinge die aan de bal was. Daarna konden we elkaar iets beter vinden en kwamen we ook aan aanvallen toe. Maar na 25 minuten kwam de bezoekers toch op voorsprong. Een afstand schot vloog onhoudbaar voor Niels Hendrikse strak in het kruis.

241190067 249406283853487 9019038619640820790 n

Kort daarna ook een goede aanval van WIK en Erik de Vlieger kon alleen op de keeper af, alleen één van de tegenstanders floot op zijn vingers en Erik dacht dat de scheidsrechter floot. En hij stopte, weg kans. Een zeer onsportieve actie van de tegenstander. Tot de rust gebeurde er niet veel meer.

241400521 249406373853478 7403104205805766351 n

De 2e helft was nog maar net begonnen en het stond 0-2, een voorzet en Maurice de Vlieger kopte de bal achter zijn eigen keeper. 5 minuten later kwam de aansluitings treffer, een overtreding in de 16 meter op Theo Wittenberg en hij scoorde zelf beheerst van 11 meter.

241468304 249406227186826 2120366027357226661 n
Maar na een uur was de koek op en kwam er nog sporadisch een aanval van WIK. Er werd ook nog veelvuldig gewissels omdat er toch spelers waren met kleine pijntjes. De bezoekers uit Kloetinge liepen nog uit naar een eind uitslag van 1-7.
Volgende week een uitwedstrijd naar Wemeldinge 4.