De thuiswedstrijd tegen Vosmeer 1 begint ruim een half uur later dan gepland. De reden?? Zij waren de tenues maar vergeten !!!. Uiteindelijk wordt er toch gestart o.l.v. Scheids Ron van Kan. Zoals verwacht zet Vosmeer Wik gelijk onder druk maar… Wik kan er regelmatig toch goed uitkomen echter de schoten van Arne Ganzeman en Bjorn Pinto gaan naast. Dan na ongeveer een kwartier te hebben gespeeld het eerste doelpunt voor Vosmeer, maar ze hebben pech, Wik vlagger Frits Eekman heeft al voor buitenspel gevlagd dus dit doelpunt wordt afgekeurd. Dan weer verder met kansen voor beide teams wat uiteindelijk resulteert in de 0-1 voor de tegenstander. De twee mooiste kansen voor Wik gaan jammer genoeg niet in het net, Dickenson Eekman komt voor een leeg doel maar krijgt de bal niet snel genoeg van zijn voet af zodat het schot via een ingelopen Vosmeer verdediger naast gaat, en als Wik een vrije trap krijgt kan de Vosmeer keeper maar net voorkomen dat hijzelf de bal in eigen doel laat verdwijnen.

Dan de tweede helft, die begint na enkele minuten met een tweede doelpunt voor de tegenstander, dit is wel een domper voor Wik die de eerste helft zo goed tegenstand boden. Nu is het enigszins gedaan er wordt nog meer als in de eerste helft gemopperd en dat resulteert erin dat de Kerkwervse ploeg meer tegen zichzelf voetbalt dan tegen de tegenstander. Vosmeer profiteert, ondanks diverse reddingen van Wik keeper Joel Bottemanne bouwen ze de voorsprong uit tot wel 0-6, terwijl de grootste kans van Wik een schot op de lat is van Arne Ganzeman. Gelukkig fluit de scheids af en begint de derde helft.
Volgende week speelt het tweede uit om half 3 tegen SPS 3 in Poortvliet.