Na het gelijkspel vorige week tegen Noad’67 vandaag voetballen op de Vospit in Kekwerve tegen de Tholense Boys 4. Weer een snelle voorsprong voor Wik als er door een doelpunt van Tim v Beveren binnen zeven minuten de 1-0 op het bord staat. Maar niet veel later wordt er door de Tholense Boys het eerste tegendoelpunt vanuit een hoekschop erin gefrommeld. Dickenson Eekman komt alleen voor de keeper maar zijn schot is te zacht. Enkele vrije trappen brengen ook geen doelpunten voor de thuisclub. Hierna worden ze wel uitgespeeld en wordt de 1-2 gescoord. En dan laat Wik het zitten diverse keren kan de tegenstander doorkomen en zelfs twee keer scoren zo wordt het rust.

De tweede helft, Wik gaat beter voetballen, komt ook enkele malen goed weg, Nick den Boer kan de 2-4 maken. De Tholense Boys herstellen zich met de 2-5. Wik kan met een goede aanval die uiteindelijk door Tim van Beveren met de 3-5 afgerond wordt weer wat aansluiten. Maar verder dan deze stand komt het niet als scheidsrechter Ron van Kan affluit.
Volgende week speelt Wik weer uit dan om half 3 tegen Sv Duiveland 3 op het oostersportpark te Oosterland.