Op deze winderige zaterdagmiddag vol goede moed met veertien spelers op weg naar St Annaland. Voetballen tegen het derde van WHS. Ruim op tijd aanwezig en beginnen met de warming up.
Even voor half 3 wordt er afgetrapt en al snel staat Wik op een 0-1 voorsprong als de WHS keeper een schot van Dickenson Eekman uit zijn handen en in de goal ziet verdwijnen, een mooi eigen doelpunt. Maar niet veel later kan WHS eigenlijk te gemakkelijk de gelijkmaker in het net leggen.

Hierna weet gelegenheidskeeper Yani Bakker diverse keren een schot van de tegenstander te stoppen maar door miscommunicatie in de gelederen van Wik zet WHS zich op voorsprong door de 2-1 te scoren. Drie doelpunten in tien minuten dat schiet op!! Wik vecht zich terug , een mooie opzet van Jeffrey Herfst naar Jari de Vlieger en Dickenson Eekman wordt uiteindelijk door Arne Schults ingekopt en het staat weer gelijk. Na diverse kansen voor beide teams waar WHS de mooiste op de paal schiet is het weer Arne Schults doe Wik op een 2-3 voorsprong zet. Maar weer is het van korte duur als er door WHS vanuit een hoekschop makkelijk wordt gescoord en de stand weer gelijk staat!!! Dan is er de rust.

Na rust begint Wik wat minder aan de tweede helft, WHS gaat minder lopen en meer overtikken.
Na enkele WHS aanvallen is Wik weer aan de beurt, het schot van Bjorn Pinto wordt echter door de WHS goalie gestopt. Na ongeveer een kwartier spelen komt de tegenstander weer op voorsprong door de 4-3 te maken. Wik doet wat het kan maar de gelijkmaker wil niet komen. Quinten Poelman probeert het eerst van afstand, deze bal gaat over en wat later door alleen door te stoten maar dit schot gaat naast. Dan raakt hij in de zestien een speler van WHS en deze gaat zoals te verwachten tegen de grond. De scheids beslist penalty!! Jeffrey de aanvoerder van Wik geeft tegen de scheids aan dat dit echt geen penalty is maar deze houd voet bij stuk. De penalty wordt genomen en het staat 5-3.

De wedstrijd gaat verder, Wik kan nog op 5-4 komen door een doelpunt van Dickenson maar dan vind WHS het wel genoeg, iedere keer gaan er spelers naar de grond die ook niet gelijk opstaan en bij inworpen gaat het tot grote frustratie van Wik allemaal zeer traag. Een speler van WHS ontvangt geel en mag het veld verlaten maar zelfs tegen tien man mag de o zo verdiende gelijkmaker voor Wik niet meer komen. Uiteindelijk is het einde wedstrijd, ondanks de goede inzet van de Wikkers gaan ze weer zonder punten naar huis.

Volgende week staat er weer een uitwedstrijd gepland, deze om half 1 te spelen in St Phillipsland tegen Noad’67 3.