• WIK JO7
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Kantine
  • Bru 4 - WIK 3

De thuiswedstrijd tegen Colijn, een leuke ploeg waartegen vaak spannende wedstrijden worden gespeeld. Zo ook vandaag, er worden weer behoorlijk wat doelpunten gescoord. Wik open door een doelpunt van Jeffrey van Kooten op een voorzet van Davy Kooman. Dan Colijn, keeper Niels Hendrikse redt maar moet bij een volgende aanval de bal nakijken en de stand staat gelijk. Dan een hoekschop voor de tegenstander en via een voet van Niels gaat de bal in het doel, 1-2. Maar het leed is nog niet geleden, een lange bal gaat over Niels het doel in en staat het 1-3. Maar op een voorzet van Theo Wittenberg kan Bart Boot voor rust de aansluitingstreffer maken, zo wordt er met een 2-3 stand gerust.

 

In de tweede helft zijn er drie kansen voor Wik maar Jack vd Velde schiet op de paal, Jeffrey van Kooten over, en een schot van Theo Wittenberg wordt gepakt door Colijn keeper Wesley Verloo. Dan flikt Colijn het nogmaals om de bal over keeper Niels te schieten en staat het 2-4. Ferrie Berrevoets schiet naast en schoten van Arjen Berrevoets en Bart Boot stuiten op de keeper van Colijn. En Wik komt weer terug in de wedstrijd, een aanval via Theo en Ferrie wordt door Jack ingeschoten het staat 3-4. Maar Colijn heeft vandaag iets met hoge schoten want weer gaat er zo’n hoge bal in het doel en lopen zij weer uit naar 3-5. Theo Wittenberg knalt een schot naar de linker bovenhoek maar weer is daar de Colijn keeper die de bal wegwerkt. Toch kan deze niet voorkomen dat wat later Davy Kooman de 4-5 maakt op een voorzet van Nick Dicou. Dan wordt er na nog een redding van Wik keeper Niels toch uiteindelijk af gefloten door de goed leidende scheids Ron van Kan die hiermee zijn tweede gefloten wedstrijd van vandaag afsluit.

 

Het was een mooie en ook spannende wedstrijd vanmiddag, jammer dat de drie punten mee gaan naar Colijnsplaat die hiermee op de eerste plaats in de poule komen te staan, dit echter wel op doelsaldo.
Wik mag weer een weekje rusten en komen op 18 mei thuis in actie tegen VCK 4, hiervan werd in de uitwedstrijd nipt van verloren (5-4) .
Jan Vis

Webdesign Tonny