• Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Bru 4 - WIK 3
  • WIK JO7

Een kort verslagje over de inhaalwedstrijd tegen VCK 4. Het was warm deze middag en o jee Wik’57 2 moet op kunstgras voetballen, echt niet het favoriete veldje voor diverse spelers. En de tegenstanders.. die waren vooral jonger!! Maar snel beginnen dan onder leiding van een wat oudere scheids. De eerste tien minuten gaat het wel gelijk op al probeert VCK druk te zetten. Dan vanuit een hoekschop 1-0 voor de tegenstander. Een volgend afstandsschot van Patrick de Boekert gaat over.

Hierna wat aanvallen van VCK maar deze worden afgeslagen. Dan een hoekschop voor Wik genomen door Stefan Heeg, Ferrie Berrevoets kan deze mooi inkoppen en de stand staat gelijk. Vck komt echter weer op voorsprong als uit een vrije trap naast de zestien meter een speler in kan lopen en de bal net over keeper Niels Hendrikse tikt. En ze scoren nogmaals als Niels ver uit komt lopen om de bal weg te werken en de speler van VCK net de bal over hem heen in het doel kan schieten.
Ruststand 3-1.

In de tweede helft lijkt even het tij te keren als Ferrie voor de tweede keer op een voorzet van Stefan de bal in het net kopt en de stand weer gelijk maakt. Maar VCK kan tot twee keer toe te gemakkelijk door de verdediging heen wandelen en de stand op 5-2 zetten. Maar Wik komt terug, Theo Wittenberg mag een vrije trap nemen en Stefan kan hieruit scoren, dus 5-3. Niels kan een schot mooi stoppen, maar laat hem een volgend schot los, gelukkig kan de verdediging van Wik uiteindelijk de bal weg werken. Patrick geeft een mooie voorzet op Ercan Ayaz maar deze is te wild en schiet over.

Wat later in de wedstrijd komt Kees-Jan vd Wekken goed voor de Goal en scoort zijn eerste voor het tweede en de vierde goal in de wedstrijd. Zou Wik bij VCK langszij kunnen komen ?? Ondanks dat de scheidsrechter wat langer door laat spelen dan de rechtmatige tijd luk het Wik niet. Dus zonder punten naar huis.
Dinsdagavond speelt Wik’57 2 om 8:00 uur uit tegen ZSC’62 3.