Voetballen op zaterdagmiddag uit bij de Colijnsplaatse Boys in de regen!! Hoe vervelend is dat. Na tien minuten enkele kansen voor beide teams , voor Wik is het Nick Dicou die op een voorzet van Arjen Berrevoets naast schiet en Colijn die het vanuit een hoekschop en van afstand probeert. Intussen is iedereen al drijfnat en wordt de stemming er niet beter op, wat zich uit in veel gemopper o.a bij Wik op diverse spelers die volgens de medespelers beter kunnen of moeten. Colijnsplaat zet veel druk en Wik wordt veel in de verdediging gedwongen.

Het eerste doelpunt wordt ook door de tegenstander gemaakt als ze door de Wik gelederen manoeuvreren en keeper Niels Hendrikse passeren, 1-0. Wat later proberen ze dit nogmaals maar nu kan Niels het schot wel keren. Een aanval via Leroy Vis en de inmiddels ingevallen Jack vd Velde wordt door de (reserve) Keeper van Colijnsplaatse Boys Wesley Verloo gestopt. Even daarna gaat Steef vd Wekken in de zestien meter tegen de grond , dit moet een penalty zijn…. Maar nee!!! de scheids geeft hem ondanks de protesten van de Wik spelers niet!! Dan maar verder met deze helft: een voorzet van Jack kan Leroy niet onder controle krijgen zodat ook deze poging strand. Colijn schiet nog een keer op de paal en dan is het tijd voor rust.

Na rust: Een mooi aanval van Wik maar wederom staat de keeper van de tegenstander in de weg. Jack neemt een hoekschop en Bart Boot kan hem inkoppen en staat het 1-1. En na diverse aanvallen van Colijn kan Wik het weer proberen, bijna is het een doelpunt want de keeper van de tegenstander krijgt pas op het laatste moment de bal onder controle!! Arjen probeert het ook eens van afstand maar mist, zijn volgende voorzet bereikt echter perfect Ferrie Berrevoets die Wik op een 1-2 voorsprong zet. En hoewel het niet gemakkelijk is om de tegenstander te passeren blijft Wik het proberen. Jack schiet een de bal over en daarna kan Colijnsplaat weer langszij komen als ze de 2-2 scoren. Voor Wik niet zo leuk maar zo blijft het wel spannend!!! In de laatste minuten van de wedstrijd passt Arjen de bal naar Jack, die speelt de keeper uit en maakt het winnende doelpunt. Met 2-3 verslaat Wik’57 2 de koploper in de poule Colijnsplaatse Boys 3 en klimmen naar de tweede plaats in deze najaars competitie.

Volgende week is het tweede vrij want SKNWK 4 heeft zich door een constant spelers tekort terug getrokken uit de competitie. Dit betekend ook dat diverse teams hun winst (doel)punten hierdoor kwijtraken en andere een beter doelsaldo krijgen omdat ook de tegendoelpunten komen te