Kamperland, voetballen tegen De Bevelanders 3 die met maar 2 doelpunten meer gescoord één plaatsje boven Wik 2 staat in de poule. Dat zou moeten tekenen voor een spannende wedstrijd. Nou uw verslaggever vond dat ook zo gaan.

In de eerste helft, beide teams kunnen regelmatig voor elkaars doel komen maar alleen de Bevelanders kunnen in deze helft (gelukkig) maar één keer scoren. Dit niet in het minst door diverse mooie reddingen van Niels. Zo kan hij één van de gevaarlijke hoekschoppen perfect wegstompen, en doet dit zo hard dat hij zelf in het doel terechtkomt. Met nog kansen van Eric van de Sande ( die na een lange tijd weer een verdienstelijk potje voetbal meespeelt), Patrick de Broekert en Eelco Boot die er echter niet in mogen gaan, gaat het naar rust.

Na rust is er al snel een gemiste kans van Erik de Vlieger maar de Bevelanders zijn niet van plan de voorsprong weg te geven. Zo blijft het een lange tijd heen en weer gaan. Dan een pass van Eric vd Sande op de ingevallen Marco Ganzeman. Deze aarzelt niet en maakt de 1-1.
Hoe gaan de Bevelanders dit aanpakken?? Nou nog meer druk zetten, maar Wik houd zich kranig. Dan een overtreding van keeper Niels in de zestien meter, hij loopt een speler in de rug.
En de scheids legt de bal op de stip. De grote speler van de Bevelanders die de (best wel vele) harde hoekschoppen van deze wedstrijd heeft geprobeerd erin te schieten gaat achter de bal staan, dat beloofd wat.
Maar… hij vergist zich in de hoek en het schot wordt door Niels gestopt!!!! Wat een opluchting en vreugde bij Wik.  De wedstrijd loopt nu op zijn eind, bij beide teams zijn vele spelers gewoon op. Dan fluit de kleine goed fluitende scheids af.  Voor zover uw verslaggever het kan beoordelen is de 1-1 stand wel verdient.

Voor het tweede van Wik’57 wacht volgende week de thuiswedstrijd tegen SKNWK 3.