De B1 was vrij , Frank de Boer, Nick Dicou ,Remco Hanse, Leroy Vis en Vlagger Jan Vis gaan deze middag mee met het tweede. Zo kan dit team met 14 spelers aan de wedstrijd tegen Wolphaartsdijk 3 beginnen. Frank is de eerste die een mooie kans krijgt evenals Maurice van Leeuwen. Maar het is de thuisploeg die vanuit een hoekschop die door de wikse spelers niet goed weggewerkt wordt kan scoren. De stand staat 1-0. Maar Wik komt terug, een schot van Maurice komt tegen de onderkant van de lat en stuit terug, de scheids geeft al aan geen doelpunt, hij had echter niet op de inkomende Frank gerekend die de bal alsnog in het net legt, en zo is de stand weer gelijk.

Driekwart in de eerste helft is het wederom Maurice van Leeuwen die op doel schiet, de keeper kan het schot keren maar dit keer is het Nick Dicou die de bal in het doel werkt. En zo staat Wik voor met 2-1. Dit blijft de stand tot de rust. Na rust, Wolphaartsdijk zet druk en maakt haast om de gelijkmaker erin te krijgen en dit lukt nog ook. Nu is het de beurt aan Wik 2 maar het gevaarlijkste schot van Frank stuit op de lat. Met een paar mooie reddingen weet Keeper Niels te voorkomen dat Wolphaartsdijk op voorsprong komt,  en lange tijd lijkt het erop dat de 2-2 stand ook de eindstand wordt.

Maar dan… een duel in de zestien tussen Remco Hanse en de nummer 10 van de thuisploeg, deze gaat neer en natuurlijk… een penalty. Dit is geheel tegen de zin van de spelers van Wik en dat laten ze horen ook, de scheidsrechter is het met al dat commentaar niet eens en hierdoor mag Bart Boot vijf minuten buiten het veld zijn zonden overdenken. De penalty wordt genomen en het staat 3-2. En als er dan ook nog door de tegenstander 4-2 wordt gemaakt is de wedstrijd gespeeld. De scheidsrechter fluit af en Wik 2 kan met lege handen naar huis. Volgende week spelen ze uit tegen SSV’65 4.

Ook Wik’B1 voetbalt deze dag en wel om 12:45 uur thuis tegen de koploper in hun poule Heinkenszand B2.