Nadat de sponsors bedankt zijn voor het nieuwe tenue is het tijd voor de wedstrijd tegen ZSC’62 3. Het is koud op het veld maar gelukkig droog, Wik start met 12 spelers, de uitbreiding vanuit de JO19-1 komt wat later het veld oplopen evenals Ercan Ayaz die ook met hen heeft meegedaan. (Sven Bijdevaate, Stefan Heeg en Arne Schults bedankt). De eerste helft kan ZSC gelijk kansen creëren en maken al heel snel de 0-1 maar Wik blijft voetballen en na een tijdje kan Leendert de Jonge op het doel schieten en verlengt Bart Boot zijn schot in het doel dus 1-1. De tegenstander geeft nog wel aan dat Bart buiten spel staat maar dit was niet het geval want een verdediger van de tegenstander staat nog voor hem. Wat later krijgt Leroy Vis de bal voor zijn voeten maar hij aarzelt iets te lang en schiet naast. Dan ZSC weer maar gelukkig kan Eelco Boot de bal goed weg verdedigen. Davey Kooman probeert het met een hard schot maar deze gaat ver over. Na nog wat kleinere kansjes probeert de tegenstander het nogmaals , maar zij vinden Wik keeper Niels Hendrikse op hun weg.
Zo wordt het rust.

De tweede helft, Nick Dicou probeert het maar ook hij vind een keeper op zijn weg evenals Ercan op een voorzet van Arjen Berrevoets. Dan weer ZSC, een voorzet vanaf de zijkant van het veld kan eenvoudig ingekopt worden en Wik staat weer achter. Hierna probeert de tegenstander het nog twee keer maar Niels kan beide schoten zij het met de nodige moeite onschadelijk maken. Voor Wik proberen Arjen en Ercan, Maurice en wederom Ercan en Nick en Maurice met goed spel te scoren maar de ZSC keeper geeft niets weg. Dan moet de ingevallen Stefan alles op alles zetten om de bal weer weg te verdedigen wat heel goed lukt. Een opzet van Ercan naar Patrick de Boekert wordt tot een corner verwerkt en dan wordt er een overtreding in de zestien bij ZSC gemaakt!!! Scheids Marcel Passenier legt de bal op de stip!!! Dit leid tot heftige protesten bij de spelers van tegenstander maar Marcel is onverbiddelijk. Bart Boot gaat achter de bal staan en schiet hem keurig in en zo is het 2-2 gelijk.

Arjen legt de bal even later neer bij gastspeler Leon de Boer die het met een lange trap probeert die echter niet het gewenste resultaat brengt. Wat verder in deze helft geeft dezelfde Leon een voorzet op Nick, die echter over kopt. Ook Sven krijgt zijn kans maar de bal wordt uiteindelijk weggewerkt. Dan nog een lastig moment voor Wik als er een overtreding zou zijn gemaakt door Eelco in de zestien meter. Na wederom protesten van ZSC wordt de bal op de zestien meter lijn gelegd voor een vrije trap. Het schot is echter ongevaarlijk en de wedstrijd gaat door.
Dan wordt er afgefloten en hebben beide teams een punt. Door winst van Sv Duiveland en Fc de Westhoek zakt Wik twee plaatsen in de competitie naar plaats nummer vier.
Volgende week wordt er uit gespeeld tegen Brouwershaven 2.