De laatste wedstrijd in deze najaars beker competitie. We spelen thuis tegen FC Dauwendaele 4. Jammer genoeg is de goede prestatie van vorige week de winst tegen SSV’65 verloren gegaan omdat SSV zich teruggetrokken heeft uit deze bekercompetitie. Onder wederom mooie weeromstandigheden startten we de wedstrijd o.l.v. onze scheids van vandaag Steef vd Wekken. Al snel bezwijkt Wik onder de druk van de tegenstander en staat het 0-1. Niet veel later gevolgd door de 0-2. Na enige tijd en een afgeslagen aanval van Wik maakt de middelburgse ploeg na een vermeend buitenspel de 0-3.

Voor Wik geeft Patrick de Boekert een knappe voorzet maar Yani Bakker kan deze net niet belopen. Hierna komt Dauwendaele met het antwoordt, in eerste instantie kan Wik keeper Niels Hendrikse een schot keren maar in de rebound gaat de bal wel in het net 0-4. Dit schiet niet zo heel erg op!! Maar dan komt Wik toch aardig terug, op eenvoorzet van Davey Kooman kan Yani Bakker op het doel schieten, de keeper verwerkt dit schot tot een hoekschop. Deze wordt kort genomen door Marco Ganzeman, Theo Wittenberg zet hem door en Maurice de Vlieger maakt de 1-4.

Maurice maakt niet veel later de 2-4. En als na een overtreding op Marco de scheids een penalty toekent schiet Theo Wittenberg zelfs nog de 3-4 erin. Je zou denken alle ingrediënten voor een mooie 2e helft.

Die 2e helft was niet onaangenaam om naar te kijken, Dauwendaele blijft echter de ploeg die heet meeste druk zet. Ze kunnen uiteindelijk nog twee keer scoren zodat de eindstand 3-6 wordt.
Volgende week begint de competitie en Wik’57 2 trapt dan thuis af tegen SKNWK 3.