• SKNWK 1 - WIK 1
  • Kantine
  • WIK JO7
  • Bru 4 - WIK 3

Vlak voor de wedstrijd nog even een buitje regen dan begint de wedstrijd Wik 2 tegen de koploper Brouw.
Wik scoort het eerste doelpunt als een schot van Theo Wittenberg door Bart Boot ingekopt kan worden. Brouwershaven komt hierna vrij snel door en maakt de gelijkmaker. Dan wat kansjes voor Wik maar het schot van Leroy Vis op het doel is voor de keeper van Brouw en een schot van Theo beland op de lat. Brouwershaven doet weer een doelpoging, in eerste instantie staat keeper Niels Hendrikse in de weg, in de rebound echter kan de tegenstander wel scoren.
Gelijk na de aftrap kan Brouw weer doorgaan en maken ze de 1-3. Wik kan voor rust nog terugkomen naar 2-3 door een doelpunt van Jack vd Velde op een voorzet van Davey Kooman.

De tweede helft is voor het grootste gedeelte voor Wik maar jammer dat zij het net op geen mogelijkheid kunnen vinden, alles gaat over of naast.
Na enkele keren voor het Kerkwervse doel te zijn geweest gaat een schot van Brouw via de lat in het doel en staat de stand op 2-4. En dit wordt ook de eindstand