• WIK JO17
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK 1

De competitie is begonnen, vandaag voetbalt het tweede tegen FC de Westhoek 3. Met wonderwel alleen spelers die in de ledenlijst voor het tweede en eerste opstaan. De eerste aanval is voor Wik, maar de pass van Denis de Boer naar Jack vd Velde wordt door de laatste over geschoten. Dan een poos waar beide partijen alle kanten op kunnen met uiteindelijk een schot van Yani Bakker voor het doel maar Jack vd V komt net een schoenpuntje tekort en als hij even later alleen door kan staat de Westhoek keeper in de weg.


Zo gaat de eerste helft door, dan wordt FC de Westhoek op het middenveld en door de verdediging van Wik niet gestopt en komt keeper Leroy Vis niet goed uit en staat het 0-1. Na wederom gemiste kansen van Wik wordt het rust. Na diverse minuten in de tweede helft geeft de ingevallen Davey Kooman een assist bij Jack vd Velde en deze scoort nu wel 1-1 gelijk. Eelco Kouwenberg die na diverse jaren weer eens mee speelt krijgt een pracht van een kans, jammer genoeg gaat het schot over. Dan een doelpunt van Fc de Westhoek maar grensrechter Jan Vis appelleert aan buitenspel, en scheids Passenier keurt het doelpunt af.


Hierna nog wat kansen voor Wik maar de keeper van de Westhoek staat wel heel goed te keepen. Uiteindelijk nog een mooie voorzet van Denis de B maar Jack vd V kopt dit schot naast. En dan is het tijd om te stoppen. Na de wedstrijd nog even napraten en een biertje drinken en dan is de voetbalzaterdag weer voorbij.

Volgende week speelt het tweede in Scharendijke tegen ZSC’62-3.

Webdesign Tonny