Diverse spelers van de JO17-1 gaan door naar Kamperland om het tweede te versterken. Leroy, Bart, Quinten, Sven en vlagger Jan gaan mee en ook de nieuwe keeper voor Wik Lorenzo Weijers is van de partij. O.l.v. een oude scheids die erg vriendelijk is maar zeer standvastig in zijn beslissingen gaat de wedstrijd van start. De zevende minuut werkt Leendert de Jonge de bal niet goed weg en kunnen de Bevelanders hun eerste doelpunt opschrijven. Ook Lorenzo kan een schot niet goed wegkrijgen maar hij herstelt zich gelijk door het harde schot wat hieruit voortkomt tot hoekschop te verwerken.

In de twintigste minuut kan Bevelanders de Wikse verdediging uitspelen en de 2-0 maken. Keeper Lorenzo geeft een mooie redding ten beste, maar de tegenstander blijft doorkomen en maakt dan toch de 3-0. Een schot van Theo naar Bart vd Velde komt goed aan maar wordt net naast geschoten. Dan kunnende Bevelanders weer doorkomen en de 4-0 maken. Voor rust kan Wilmar Berrevoets de bal niet aannemen maar Jack vd Velde wel en hij maakt de 4-1.

In de tweede helft opent Wik de score op een schot van Theo kan Jack de bal inkoppen en de stand op 4-2 zetten. Een schot van Bart gaat daarna over en Lorenzo kan een schot verwerken tot hoekschop. Hierna gaat het echter snel de Bevelanders scoren twee keer en Duiveland kan wederom via Theo en Jack vd Velde terugkomen tot 6-3.

De keeper van de tegenpartij moet tussendoor nog even alles op alles zetten om een schot van Wik over te tikken, en bij een van de laatste aanvallen van de Bevelanders kan Leroy nog net de bal wegkoppen uit de zestien. Zo wordt deze wedstijd uitgespeeld. Voor Wik 2 staat a.s. Dinsdagavond de inhaalwedstrijd tegen St SKNWK/Duiveland/Ouwerkerk 3 op het programma en de zaterdag erop uit tegen de Colijnsplaatse Boys 3.