• Kantine
  • Bru 4 - WIK 3
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO7

wik57 logo kleinGisteren, maandag 28 september, heeft het kabinet een aantal aanscherpende maatregelen aangekondigd rondom de aanpak van de opladende verspreiding van het Corona virus. Deze maatregelen zijn vandaag van kracht geworden. Een aantal maatregelen heeft ook betrekking op de sportverenigingen en hebben dus ook gevolgen voor s.v. WIK’57. Welke maatregelen zijn dat ?

Voetbalwedstrijden gaan wel gewoon door, maar t/m zaterdag
17 oktober mag er geen publiek langs het veld staan bij voetbalwedstrijden op de Vospit of elders.

Bij uitwedstrijden mogen ouders van kinderen t/m 17 jaar, die rijden om de spelers te vervoeren, wel langs het veld staan. Zij worden gezien als begeleiding net zoals de trainer(s) en eventueel de vlagger. Het advies (geen verplichting) vanuit het RIVM aan ouders die rijden is om een mondkapje te dragen.

Vanaf vandaag t/m maandag 19 oktober zal de kantine op de Vospit gesloten zijn zowel op de donderdagavond als op zaterdag.

Trainingen etc. gaan wel gewoon door waarbij ook gebruik mag worden gemaakt van de kleedkamers onder de reeds geldende voorwaarden.

De gisteren aangekondigde maatregelen gelden voor een periode van 3 weken. Hopelijk blijft het hierbij of kunnen maatregelen worden afgezwakt, maar dat moeten we met z’n allen afwachten.
Voor nu, blijf gezond en als je klachten hebt, kom sowieso niet naar de Vospit en nog belangrijker: laat je testen !

Bestuur s.v. WIK’57

Webdesign Tonny