• WIK 1
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • wik-svd 2015
  • WIK D1 kampioen
  • WIK JO17

Vanaf vandaag is s.v. WIK'57 ook te vinden op Instagram! Op deze Instagram pagina willen we allerlei updates met jullie delen over onze gezellige dorpsvereniging naast de updates op Facebook en de website. Wij hopen natuurlijk dat jullie ons allemaal gaan volgen en wie weet volgen wij jou ook wel terug! Heb je zelf een leuk bericht dat geplaatst kan worden op deze pagina? Stuur dan zeker even een berichtje! Wij hopen dat zoveel mogelijk mensen s.v. WIK'57 gaan volgen!

Instagram pagina WIK'57

Insta

Komende zaterdag is het ook een voorjaarsvakantie weekend, vandaar dat er geen standaard KNVB voetbalprogramma. WIK 3 komt wel in actie voor de competitie, zij hebben een inhaalwedstrijd thuis tegen Bevelanders 3. WIK 1 komt ook in actie, maar dan een oefenwedstrijd tegen MZC'11 2. Ditzelfde doet onze JO13-1, deze komt thuis in actie tegen MZC'11 JO13-2.

1

Bij de 10e editie van de Voetbalquiz op 6 december jl. was de hoofdprijs een voetbalreis naar de wedstrijd Schalke'04- RB Leipzig. Gisteren was het zover en gingen prijswinnaars Arjen Berrevoets en Elmar de Kok op reis naar Gelsenkirchen om de wedstrijd en alles eromheen te bekijken. Het werd een mooi dagje volgens de mannen, behalve voor Schalke'04 wat door Arjen omgedoopt werd tot Schalke'05: ze verloren namelijk met 0-5.

Komende dinsdagavond speelt WIK met een onder 23 team een oefenwedstrijd. Er wordt gespeeld in en tegen Melissant onder 23. Het team zal onder leiding staan van Remco Theunisse en Remco heeft hiervoor onze spelers onder de 23 geselecteerd vanuit de seniorenteams en onze JO17. Vanwege deze wedstrijd is er dinsdagavond geen training.

 

Kluifavond

Zaterdag 14 maart 2020 organiseert de evenementencommissie van sv WIK’57 een

KLUIFAVOND!!

Aanvang: 19:00 uur.

Bijdrage: € 15,00 p.p.

Opgeven voor 7 maart op de lijst in de kantine of bij Monique Kooman per mail.

Tot 14 maart!!

Groeten van de evenementencommissie

Webdesign Tonny