• WIK 1
  • WIK JO17
  • SKNWK 1 - WIK 1

Morgen donderdag 8 november speelt WIK 1 een oefenwedstrijd bij SNS 1 om 20:00 uur.

Hierdoor zal de kantine morgenavond niet geopend zijn.

SinterklaasWoensdag 21 november is het zover ! Sinterklaas en zijn Pieten hopen dan Kerkwerve weer te bezoeken. Natuurlijk hopen ze dat jullie er ook zijn !!
Jullie worden om 14.00 uur verwacht op het parkeerterrein van sv WIK’57 (sportpark De Vospit).
Daarna gaan Sinterklaas met zijn Pieten en de kinderen (met ouders, grootouders en begeleiders) naar de kantine van sv WIK’57.


Iedereen is van harte welkom, maar met name alle kinderen van 0 t/m 9 jaar (je hoeft geen lid te zijn van sv WIK’57). Sinterklaas heeft namelijk laten weten dat alle kinderen t/m 9 jaar gratis een cadeau uit het Intertoysboek mogen uitzoeken van €10,-.

 

Klik hier om het opgaveformulier te downloaden.

Klein GeldWe zijn op zoek naar klein geld voor het wisselgeld in de kantine. Heb jij thuis nog klein geld liggen dan kun je dat inleveren in de kantine.

We willen iedereen tevens vragen zo gepast mogelijk te betalen of natuurlijk te pinnen.

 

 

Komende zaterdag 10 november komen de vrijwilligers van sv WIK'57 's ochtends weer oud papier ophalen in Kerkwerve, Noordgouwe en Schuddebeurs.Voor de variabele ploeg worden Camiel Kleppe, Mark van Langeraad, Pim Boot en Marc Dicou uitgenodigd. Zet het oud papier klaar op het trottoir en de mannen nemen het mee. Alvast bedankt !

Oud Papier

Morgen staat de 3de Schouwse tegenstander voor WIK 1 op het programma. Na eerdere krappe nederlagen tegen SKNWK 1 en FC de Westhoek 1 komt morgen koploper Duiveland 1 op bezoek. Duiveland 1 welke jarenlang in de 2de klasse en 3de klasse heeft gespeeld, speelt dit seizoen voor het eerst in de 4de klasse. Trainer Rohan de Geus van Duiveland mist morgen het het vijftal Barry Steenpoorte, Albert Verhoek, Robbert de Bruine (geblesseerd) en Leen IJzelenberg en Michael Jonker zijn een weekend weg. Onze trainer Wouter mist voor dit weekend enkel Ian v/d Wekken.

Als ik goed de geschiedenisboeken in ben gegaan, stond WIK 1 - Duiveland 1 voor het laatst op het programma in het seizoen 2003/2004. Destijds eindigde de wedstrijd WIK 1 - Duiveland 1 in een 1-2 overwinning voor de Kraaien. Doelpuntenmaker aan de kant van WIK was Theo Wittenberg, voor Duiveland waren dit Ronald Zwager en Barry Steenpoorte.

De balsponsor voor deze wedstrijd is Assurantiekantoor van Kan. Pupil van de week is Amber Schuurbiers.

Webdesign Tonny