De KNVB heeft de competitieindelingen voor de jeugd van dit voorjaar bekend gemaakt. De nummeringen zijn nog niet bekend, dus de exacte wedstrijdschema's volgen ook nog. De competities zullen voor de meeste teams op zaterdag 24 februari worden hervat. Lees meer voor het totaal overzicht.

Morgenmiddag wordt er door WIK 1 alsnog een oefenwedstrijd gespeeld. En er komt niet zomaar een tegenstander op bezoek. De nummer 14 uit de 3de klasse B ZSC'62 1 komt op bezoek op de Vospit. De zogenoemde derby van Middenschouwen staat onder leiding van scheidsrechter Rinus Struik.

Zoals eerder bekend is gemaakt zal Jos Wesdorp, trainer van de senioren van s.v. WIK’57 uit Kerkwerve, de vereniging aan het einde van het huidige seizoen gaan verlaten. We kunnen laten weten dat deze week de komst van een opvolger van Jos is afgerond. Met ingang van seizoen 2018-2019 zal Wouter Zwackhalen (35 jaar) uit Ooltgensplaat de trainer van de senioren van s.v. WIK’57 worden. Op dit moment is hij trainer van OFB uit Ooltgensplaat.

Tijdens de eindejaarsaflevering van het Omroep Zeeland programm Onze Club waren onze supporters Carolien en Veerle Kleppe te gast. Heb je het niet gezien? Kijk hieronder de opname van Omroep Zeeland terug.

Webdesign Tonny