• WIK 1
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK D1 kampioen
  • WIK JO17
  • wik-svd 2015

PZCDe thuisploeg had nog een waterkansje om de poulefase te overleven, maar was daarbij afhankelijk van een nederlaag van Duiveland. Zelf deed Wolfaartsdijk wat het moest doen. Een vroege achterstand door een goal van Dennis Dekker werd gerepareerd door een goede actie van invaller Mitchell Claessen (1-1), een afstandsschot van Timo Westerweel (2-1), die na de pauze ook een uitgespeelde aanval afrondde (3-1). WIK’57 gaf zich niet gewonnen, maakte de aansluitingstreffer via invaller Camiel Kleppe en had kans op meer. Maar de gelijkmaker bleef uit.

Voor de pauze voetbalde Bevelanders goed en was de thuisploeg nog wat zoekende. Na een kwartier spelen opende Quinten Leenpoel dan ook de score voor de bezoekers. In het tweede bedrijf was WIK’57 de bovenliggende partij en liep het een stuk beter bij de formatie van Wouter Zwackhalen. Luc Gebuijs trok de stand weer in evenwicht en Dennis Dekker zette WIK’57 0- een 2-1 voorsprong. De thuisploeg leek de drie punten te maken, maar in de laatste minuut zette Justin Remeijnse de 2-2 eindstand op het scorebord. ,,We speelden niet onaardig in de tweede helft en dan is het wel wat zuur de gelijkmaker van Bevelanders nog zo laat viel’', aldus Wouter Zwackhalen.

Komende vrijdag wordt het eilandelijk 40+ voetbalseizoen weer opgestart. In de eilandelijke 40+ competitie komen de routeniers van de eilandelijke verenigingen maandelijks samen om een klein 7 tegen 7 toernooi te spelen. WIK is de eerste gastheer van het seizoen.

Vandaag de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Vv Bruse Boys 3 onder leiding van Marcel Passenier.

We begonnen goed aan de wedstrijd en na ongeveer 15 minuten maakte Steef van der Wekken de 1-0. Na een goed genomen vrije trap van Elmar Verhage, kopte Bart Boot de 2-0 achter de doelman.
Na de drinkpauze en diverse wissels waren we het effe helemaal kwijt en kon Bruse Boys na persoonlijke fouten en een eigen doelpunt van Ferrie Berrevoets met 2-3 de rust in gaan.

VoetballerBeste Jeugdleden van SV WIK’57,

De vakantie zit er op, dus een nieuw voetbal seizoen staat voor de deur.
Daarom organiseert de evenementen commissie van SV WIK’57 een
Jeugdspelerspresentatie!

voor de JO8, JO10, JO13 en JO17 en hun trainer(s) en begeleider(s).
Datum: Vrijdag 6 september 2019.
Tijd: 18.45 uur.
Vergeet niet je voetbalschoenen, wit sportbroekje en groene voetbalsokken mee te nemen.

We hopen jullie allemaal te zien met de presentatie.

Ouders, opa’s, oma’s enz. zijn natuurlijk van harte om naar jullie te komen kijken.
Tot 6 september a.s.

Groeten van de evenementencommissie

Webdesign Tonny