• WIK JO17
  • WIK 1
  • SKNWK 1 - WIK 1

De KNVB heeft vandaag de competitieindelingen voor alle teams bekend gemaakt. WIK 1 komt dit jaar weer uit in de 4de klasse B met de andere ploegen van Schouwen-Duiveland. WIK 2 komt uit in dezelfde oude en vertrouwde competitie. Lees meer voor de complete overzichten van de jeugd en seniorenteams. De nummeringen worden later bekend, als deze bekend zijn dan kan het wedstrijdschema worden opgesteld.

Komende donderdagavond 12 juli vindt op Sportpark Volharding in Bruinisse een wedstrijd plaats tussen de nummer 3 van de Eredivisie en het Zeeuws elftal. Eerder deze week verloor het Zeeuws elftal nog met 2-0 tegen Feyenoord. De wedstrijd begint om 19:30 uur en het sportpark is een uur van te voren geopend.

oud papierZaterdag 14 juli komen onze vrijwilligers weer oud papier ophalen in Kerkwerve, Noordgouwe en Schuddebeurs. Voor de variabele ploeg zijn Patrick de Broekert, Theo Wittenberg, Christiaan v/d Hoek en Marc Dicou uitgenodigd. Graag het papier op tijd gebundeld klaar zetten.

Komende vrijdag 6 juli opent Bruse Boys het nieuwe voetbalseizoen voor Schouwen-Duiveland. Het ontvangt de Belgische Eerste Klasser KV Oostende op hun sportpark Volharding. Voor meer info verwijzen wij u door naar de website van Bruse Boys.

Op zaterdag 25 augustus wordt bij WIK'57 het jaarlijkse Schouwen-Duiveland jeugdtoernooi georganiseerd. Dit gaat zoals altijd in samenwerking met de regiocommissie Schouwen-Duiveland. Het toernooi wordt georganiseerd voor Onder 13 t/m Onder 7. Elke deelnemende speler doneert 1 euro aan een goed doel, welke nog later bekend gemaakt wordt. De opgaveformulieren zijn verstuurd en door de meeste verenigingen al retour ontvangen. Later meer info over dit evenement.

Webdesign Tonny