• SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK D1 kampioen
  • Kantine
  • WIK 1

Met ingang van woensdag 13 oktober zijn nieuwe Coronamaatregelen van kracht geworden die de komende 4 weken gaan gelden en die ook invloed hebben op het amateurvoetbal,
dus ook bij WIK’57.

De kantine blijft vooralsnog gesloten de komende 4 weken en ook mag er geen publiek op de Vospit aanwezig zijn bij trainingen.

De verschillende competities zijn stilgelegd t/m zaterdag 7 november.

De jeugdtrainingen van JO9, JO11, JO14, JO17 en de jeugdkeeperstraining gaan wel gewoon door op de vaste dagen. Daarnaast mag er ook op zaterdag (normaal de wedstrijddag) worden getraind als begeleiders, spelers en ouders dit natuurlijk willen. Een en ander wordt binnen de teams zelf geregeld door de begeleiders. Er gelden geen beperkingen voor de trainingen bij de jeugd.

Bij de senioren zal aangepast worden getraind door spelers van WIK 1 om de conditie op peil te houden richting een herstart van de competitie. Zij trainen in groepjes van 4 personen met onderlinge afstand van minimaal 1.5 meter en maximaal 2 groepjes tegelijkertijd op het trainingsveld verdeeld over de 2 zijden. Maximaal dus 8 personen tegelijkertijd op het trainingsveld per sessie, er zijn 2 sessies per avond.

Tijdens de trainingen blijven kleedkamers gesloten. Bij hoge nood is het toilet in de scheidsrechterkleedkamer beschikbaar.

Blijf gezond en tot ziens op de Vospit!

Het bestuur

Binnenkort begint WIK weer met een Mini team. Ben jij of heeft u kinderen die tussen de 5 en 7 jaar zijn ven graag willen voetballen. Meld je dan bij WIK'57 en maak kennis met onze gezellige vereniging!

Wij als WIK kunnen voor iedere leeftijd een gezellig team bieden en we bieden naast voetbal nog veel andere leuke evenementen.

Ben je geïnteresseerd meld je dan bij Johan Kivits.

Eve2

Gisteren was WIK'57 in beeld bij Veronica Inside. René v/d Gijp speelt in de Toto mee voor onze vereniging! Het doel is om lichtmasten voor een wedstrijdveld te kunnen kopen. Martin Koster heeft ons hiervoor opgegeven.

De mannen vdoen elke maandag en vrijdag hun voorspellingen tijdens de uitzendingen van Veronica Inside. De beste voorspeller wint een mooi bedrag en dit bedrag gaat naar de vereniging waar hij voor speelt. Aan het einde van het seizoen wordt de winnende club bekendgemaakt.

VI 1

Webdesign Tonny