• Jubileum 60 jaar

                                                   Klik voor de volledige uitnodiging van ons jubileumfeest

In overleg met tegenstander SKNWK 1 is besloten dat de oefenwedstrijd van komende zaterdag niet doorgaat.

Woensdag 31 mei 2017 is het dan eindelijk zover en wordt de finale penaltybokaal Schouwen-Duiveland voor de F-, E-, en D-pupillen gehouden bij sv WIK’57. Het beloofd een leuke avond te worden.

Namens WIK'57 doen David Pors bij O9 mee en Finley Staal bij O11, we wensen beide heren veel succes!

 

Het is natuurlijk wel de bedoeling dat de deelnemers worden aangemoedigd door hun teamgenoten en daarom is het leuk als de betreffende leiders ervoor zorgen dat het gehele team eventueel in clubtenue erbij kan zijn.

We trappen op 31 mei af met de F-pupillen die om 18.15 worden verwacht. De E-pupillen worden verwacht om 18.45 uur en de D-pupillen om 19.15 uur.

 

Graag zien we jullie allemaal woensdag 31 mei!

Vandaag is de 2e keepersdag bij sv WIK'57 op De Vospit in Kerkwerve. Onder begeleiding van Jan Lucke en zijn keepers van Keepersaction gaan 35 keepers aan het werk om aan zichzelf te werken. Echt leuk om te zien. De kantine op De Vospit is open dus kom gezellig langs om te kijken onder het genot van een bakje of een drankje! Vanaf 11.00 uur gaan de keepers aan de slag.

Komende zaterdag speelt WIK 1 nog een wedstrijd ter afsluiting van het seizoen tegen degradant uit de 3de klasse SKNWK 1. Er wordt afgetrapt om 14:30 uur en de wedstrijd staat onder leiding van Ron van Kan. Aanstaande woensdag wordt er voor de laatste keer getraind door de selectie en aansluitend zal in de kantine de Europa League finale worden bekeken.

Jack v/d Velde heeft gisteren bij het ophalen van z'n auto op de Vospit lichte schade geconstateerd aan z'n auto. Het betreft een zwarte Citroen C1 en deze stond naast de oud papier container geparkeerd. Heeft er toevallig iemand wat gezien afgelopen zaterdagmiddag/avond? Jack hoort het graag, z'n nummer is 0623-190534.

IMG 20170521 WA0006

Webdesign Tonny