sv WIK'57
  • wik-svd 2015
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK D1 kampioen
  • WIK 1
  • WIK JO17

De tweede tussenstand van de Club van het Jaar is deze week gepubliceerd. We staan nog steeds tweede in de gemeente Schouwen-Duiveland en derde in de provincie Zeeland.

Club van het jaar 3

In de naam van onze club zitten de woorden: Willen Is Kunnen.

En weet je wat wij willen?

WINNEN!

Daarvoor hebben we jullie hulp nog steeds heel hard nodig!

Vertel iedereen die je kent dat ze op s.v. WIK’57 kunnen stemmen. Vaders, moeders, opa’s, oma’s, ooms, tantes, neefjes, nichtjes, collega’s, buren, etc. Iedereen mag stemmen! Het enige wat je nodig hebt is een emailadres. Samen gaan we voor die eerste plek! 

Stemmen kan via deze link!

PZCDe bezoekers uit Kerkwerve verdedigden stug en waren fel in de duels. DwO'15 was beter en uit een afstandsschot van Kenny Braamse kwam het op 1-0. De equipe van Marvin Paauwe kreeg veel mogelijkheden om verder uit te lopen, maar hield het lang spannend. Invaller John Sommeijer die zijn laatste wedstrijd in het eerste elftal van DwO'15 speelde, maakte er 2-0 van. In de blessuretijd deed WIK'57 via Harmen van de Bok iets terug, maar die goal kwam te laat.

Nog 2 weken dan doen WIK 1 speler Camiel Kleppe en zijn zus Veerle Kleppe tevens verzorgster van WIK 1 mee met de Alpe d'Huzes. Samen met tante Cita Horst-Kleppe gaan ze zo veel mogelijk proberen de col van 13,8 kilometer vanuit le Bourg-d'Oisans proberen te bedwingen. Dit allemaal ten gunste van KWF Kanker bestrijding. Vele WIKkers hebben al hun donatie gedaan, maar het team heeft nog wat steun nodig om op het streefbedrag van € 7500,00 te komen! Steun via deze link dit fantastische initiatief voor dit goede doel!

Alpe dHuzes

 

Vrijdagavond 10 mei was het dan zover: het jaarlijkse penaltybokaal van s.v. WIK’57. Rond 19 uur verzamelden heel veel jeugdspelers en hun trainers zich voor de kantine. Het zonnetje scheen en er was veel publiek. Kortom: een gezellige sfeer op de Vospit!

IMG 1893 1024x768

Op zaterdag 1 juni speelt onze JO19-1 de bekerfinale tegen de Meeuwen JO19-1. De selectie plus fans zullen in een bus afreizen naar Dinteloord.

Wil je met de bus mee, meldt je dan aan bij Remco Theunisse 0629-241921.

Webdesign Tonny