• Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK 1
  • WIK D1 kampioen

Wij zijn blij om te melden dat we aanstaande zaterdag 9 januari weer oud papier komen ophalen in Kerkwerve, Noordgouwe en Schuddebeurs. Tijdens het ophalen van het oud papier worden de maatregelen rondom het Coronavirus in acht genomen.

20200709 Oud Papier

Zaterdag komen wij dus gewoon weer bij u langs! Dus zet zeker uw oud papier klaar, dan nemen onze vrijwilligers het mee.

Onze containers op de Vospit zijn ook altijd geopend, dus mocht u uw oud papier wat vaker kwijt willen, kunt u het papier altijd brengen.

Zoals vele evenementen de afgelopen tijd, zal de kerstboomverbranding ook niet doorgaan. Nederland zit in een lockdown en daarom mogen kerstboomverbrandingen op Schouwen-Duiveland niet doorgaan. Natuurlijk ontstaat dan de vraag: waar moet ik met m’n kerstboom heen? De gemeente Schouwen-Duiveland biedt hier een oplossing voor. Op woensdag 13 januari haalt de gemeente de kerstbomen op in Kerkwerve. Meer informatie over het ophaalschema kunt u vinden via de volgende link: https://www.schouwen-duiveland.nl/bestuur-en-organisatie/nieuws-en-actualiteit/2020/12/ophaalschema-kerstbomen-januari-2021

IMG 4142 1024x768

De nieuwste editie van het voetbaljournaal Beveland en Schouwen-Duiveland is vanaf vandaag beschikbaar. Ondanks de lastige tijd is het de uitgever gelukt een nieuwe editie uit te geven en de clubs in het zonnetje te zetten. Helaas is het de uitgever niet gelukt om de krant op Schouwen-Duiveland huis-aan-huis te bezorgen. De krant is wel af te halen op verschillende plaatsen op Schouwen-Duiveland en is online te lezen. De krant is te lezen door te klikken op het logo.

Voetbaljournaal

Webdesign Tonny