• WIK 1

  Nieuwe kleding voor WIK 1

  Lees hier meer

 • Sinterklaas

  Op 22 november komt Sinterklaas naar Kerwerve!

 • Kantinecrew gezocht

  Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons team willen komen versterken. Voor meer info klik op de foto van de kantine.

 • WIK-MZC 2014 dames

Gisteren heeft WIK 1 een punt overgehouden aan de derby bij SKNWK 1. Petra Noordijke heeft deze wedstrijd op beeld vast gelegd.

Petra bedankt voor de mooie foto's!

p1130394 kopie

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan.

Komende winter worden er gelukkig weer jeugdzaalvoetbal voor pupillen georganiseeerd door de Regiocommissie. We zijn erg blij dat dit goede initiatief wordt doorgezet na het afscheid van organisator Dig Vleugel. Nu worden de toernooitjes georganiseerd onder leiding van Eddie Kiesenberg en Thijs Rentier.

Als van oudsher zullen de JO13 teams in Westenschouwen spelen, JO11 in Zierikzee en JO7 & JO9 in Bruinisse. WIK zal deelnemen met een JO11, JO9 en JO7 team.

Door omstandigheden is het bestuur genoodzaakt de ALV dit jaar 2 weken uit te stellen. De ALV staat nu gepland op donderdag 14 december in plaats van donderdag 30 november.

MZC’11 5 de laatste in de competitiepoule met nul punten, Wik’57 2 koploper appeltje eitje zou je zeggen, nou….. niet helemaal!! In de eerste helft staat Wik totaal verkeerd op het veld, op het middenveld en aan de rechterflank ligt het regelmatig helemaal open. MZC maakt een actie het schot gaat over de uitgekomen Niels Hendrikse, maar belandt op de lat, Han vd Sande spurt naar het doel om de bal weg te werken maar krijgt deze hard in zijn gezicht waarna de bal in het WIK doel beland en Han met een bloedneus op de grond. 0-1 en voor Han einde wedstrijd. Niet veel later wederom MZC het schot schiet onder de duikende Niels door in het doel en de achterstand is nu 0-2.

Op zaterdag 11 november komen onze vrijwilligers weer oud papier ophalen in Kerkwerve, Noordgouwe en Schuddebeurs. Voor de variabele ploeg zijn Lorenzo Wijers, Ian v/d Wekken, Remco Theunisse en Yani Bakker uitgenodigd. Graag het papier op tijd gebundeld klaar zetten.

Webdesign Tonny