Lid worden van sv WIK'57 kan vanaf 5 jaar. Het eerste jaar spelen de jongens en meisjes nog geen competitie maar leren ze spelenderwijs kennismaken met het voetbal. Deze teams worden Mini's genoemd. Vanaf zes jaar worden de teams ingedeeld in een competitie.

De indeling gaat op geboortejaar en globaal kunt u de volgende leeftijden hanteren. 

F-pupillen  6- 7 jaar 
E-pupillen  8-9 jaar 
D-pupillen  10-11 jaar 
C-junioren  12-13 jaar 
B-junioren  14-15 jaar 
A-junioren  16-17 jaar 
Senioren 18 jaar en ouder 


Contributie per half jaar

Vanaf 18 jaar
€ 55,00
13 t/m 17 jaar  € 35,00
5 t/m 12 jaar
€ 25,00


Rustend Lid € 25,00
Donateur
€ 10,00


Voor inschrijving bij WIK is het belangrijk dat al uw gegevens bekend zijn. Hiervoor willen wij dat u ons inschrijfformulier invuld.
Download hier het aanmeldingsformulier:
Inschrijfformulier

Overschrijving vanaf 12 jaar

Wanneer u (of uw kind) bij een andere club wil gaan voetballen en de laatste 3 jaar een officiële wedstrijd heeft gespeeld, moet u altijd een overschrijving regelen. Het overschrijvingsformulier kan gehaald worden bij de te vertrekken vereniging of bij WIK. De overschrijving dient tijdig geregeld te worden en moet uiterlijk 15 juni binnen zijn bij de KNVB. Als u na 15 juni het overschrijvingsformulier inlevert moet de KNVB speciale dispensatie verlenen. Het overschrijvingsformulier moet door zowel u, als de te vertrekken vereniging als WIK worden ingevuld. Met het ingevulde overschrijvingsformulier moet ook de spelerspas en een eventuele overschrijvingskaart worden ingeleverd bij de WIK. De overschrijvingskaart moet gehaald worden bij de oude vereniging. U kunt het overschrijvingsformulier hieronder downloaden.
Overschrijvingsformulier (133.29 kB)

Overschrijving tot 12 jaar
Ook pupillen hebben een overschrijving nodig, wanneer zij de laatste 3 jaar een officiële wedstrijd hebben gespeeld. Voor pupillen moet er bij de te verlaten vereniging een speelgerechtigheid pupillen worden ingevuld. Met deze verklaring geeft de te verlaten vereniging aan, dat de speler aan zijn (financiële) verplichtingen heeft voldaan. Bij deze verklaring krijg je ook de overschrijvingskaart en de spelerspas (vanaf D-pupillen) mee. Dit alles kan bij WIK worden ingeleverd en dan is de overschrijving rond. U kunt deze verklaring hieronder downloaden.
Speelgerechtigheidsverklaring Pupillen (85.29 kB)

Overschrijven kan elk jaar t/m 15 juni 24:00 uur. Hierna zal er dispensatie moeten worden verleend door de KNVB. Voor de Categorie A, WIK 1 zal hiervoor een goede reden aanwezig moeten zijn. Dit alles is te lezen op het overschrijvingsformulier. Het is wel belangrijk dat u voor uw overschrijving al uw (financiële) verplichtingen bij de oude vereniging heeft voldaan.

Opgave jeugdleden kan bij Kees v/d Velde info
Senioren leden kunnen zich op geven bij Niels Hendrikse info

Webdesign Tonny