• Kantine
  • WIK D1 kampioen
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK 1

Afgelopen zaterdag hebben de spelers van WIK 1, 2 en 3 een afscheidsbarbecue voor Wouter gehad. Het bestuur van WIK wilde het afscheid van Wouter natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en daarom hebben zij een afscheidsbarbecue georganiseerd. Rond 18 uur kwamen de spelers allemaal aan op de Vospit en toen iedereen gearriveerd was kon de barbecue beginnen. Het vlees, de salades, de stokbroden en de barbecues zelf werden allemaal geleverd door Vleesboerderij Boot.

IMG 20200714 WA0004

Halverwege de barbecue nam voorzitter Gérard het woord. Eerst was het tijd voor de analyse van het voetbaljaar van WIK 3. Ferrie Berrevoets nam de microfoon van Gérard over en vertelde wat WIK 3 het afgelopen seizoen allemaal beleefd had en hij gaf daarbij een uitgebreide analyse. Na de analyse van WIK 3 was het tijd voor WIK 2, maar er werd collectief besloten dat die analyse heel kort gehouden kon worden: WIK 2 heeft een leerjaar gehad en gaat volgend seizoen vol goede moed beginnen! Nu zowel WIK 2 als WIK 3 aan de beurt waren geweest was het de beurt aan de mannen van WIK 1.

IMG 20200714 WA0009

Eerst nam Gérard weer het woord om Wouter te bedanken voor alles wat hij voor de vereniging en WIK 1 heeft gedaan. Daarna kreeg Wouter nog een bedankwoord van aanvoerder Rick Bevelander en kreeg Wouter namens de selectie een collage met foto’s, twee shirts voor zijn kinderen Xavi en Quinn en een wedstrijdshirt met nummer 9 voor Wouter zelf. De selectie had dus leuke cadeaus gekocht voor Wouter! Ook het bestuur van WIK had nog cadeaus voor Wouter en zijn gezin. Pamela, de vrouw van Wouter, kreeg van het bestuur een bos bloemen en Wouter kreeg een dinerbon. Nadat alle cadeaus waren gegeven was het formele gedeelte afgesloten en kon er weer verder worden gegaan met de barbecue.

IMG 20200714 WA0003

IMG 20200714 WA0001

Nadat iedereen uitgegeten was werd er nog gezellig nagepraat en wat muziek gedraaid. Het bleef nog lang gezellig op de Vospit. De afscheidsbarbecue van Wouter was dus zeker geslaagd!

Dit alles werd georganiseerd door Carolien Kleppe, Christel en Mariëtte van Wanrooij waarvoor enorm bedankt!

IMG 20200714 WA0005

Webdesign Tonny