• WIK JO17
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK 1
  • WIK D1 kampioen
  • wik-svd 2015

Tijd voor een berichtje van de “held” zelf:

Totaal overvallen door de nominatie voor “Clubheld van het jaar” moest ik wel even wennen aan het idee om genomineerd te zijn. Ik hoef niet zo nodig in de spotlights te staan en als je dan ineens overal als de clubheld wordt genoemd is dat even wennen.

Prachtig om te zien wat deze nominatie allemaal teweeg heeft gebracht en nog steeds brengt. Door de inzet van een aantal mensen binnen onze vereniging lukt het ineens om niet alleen mij, maar ook s.v. WIK’57 en Kerkwerve volledig onder de aandacht te brengen en te krijgen. Dat zijn ook precies de doelen waar ik het allemaal voor doe: zorgen dat s.v. WIK’57 een prettige, leuke, gezellige en levensvatbare vereniging is en blijft en daarnaast mijn bijdrage leveren aan de leefbaarheid op en rondom ons mooie dorp Kerkwerve.

Gérard

 

Natuurlijk doe ik dit allemaal niet alleen: om mij heen staan heel veel prachtige vrijwilligers die allemaal op hun eigen manier en wijze hun bijdrage leveren aan het gezamenlijke doel wat wij hebben: s.v. WIK’57 en Kerkwerve.

Ik probeer door, in mijn ogen, het goede voorbeeld te geven aan jong (vrijwilligers zijn echt niet alleen ouderen) en oud, vrijwilligers enthousiast te maken en te houden om hun steentje bij te dragen.

De nominatie voor “Clubheld van het jaar” zie ik dan ook mede als een nominatie voor al deze vrijwilligers binnen s.v. WIK’57 die hun steentje bijdragen om mij te helpen bij het behalen van
mijn/onze doelen.

Wat zou het mooi zijn als het feestje er komt wat hoort bij het behalen van de eerste prijs van “Clubheld van het jaar”. Een mooiere beloning voor mijn inzet kunnen ze mij niet geven door een feestje te organiseren voor al mijn vrijwilligers !

Stemmen is nog mogelijk t/m 2 december a.s.. Nog niet gestemd ? Ik zou het prachtig vinden als je nog even op mij, en daarmee dus op mijn vrijwilligers, stemt ! Hoe meer stemmen, hoe meer kans.
Ik zou het prachtig vinden !

Stemmen kan via deze link: https://www.clubheldvanhetjaar.nl/gerard-van-wanrooij
Alvast bedankt voor jouw stem (per e-mailadres mag je een stem uitbrengen, dus heb je meerdere e-mailadressen dan kun je meerdere keren stemmen).

Het is blessuretijd: tijd voor de eindsprint!

Webdesign Tonny