• WIK 1
  • wik-svd 2015
  • WIK D1 kampioen
  • WIK JO17
  • SKNWK 1 - WIK 1

Club van het Jaar4

Deze week is de laatste kans om te stemmen op de Club van het Jaar. Op dit moment staan we tweede in de gemeente Schouwen-Duiveland en derde in de provincie Zeeland. Wij willen natuurlijk heel graag naar die eerste plek en nog steeds kunnen we jullie hulp daarbij heel goed gebruiken!

Waarom is s.v. WIK’57 de Club van het Jaar? Wij zijn meer dan een voetbalvereniging alleen. Ook voor het dorp zijn wij heel erg actief. Zo zorgen wij altijd voor de jaarlijkse sinterklaasintocht, kerstboomverbranding, is er een jaarlijkse feestavond en halen onze vrijwilligers 1 keer in de 2 maanden het oud papier op in Kerkwerve en omstreken. Voor onze eigen leden zijn er natuurlijk ook genoeg activiteiten. Zo zijn er regelmatig bingo avonden, filmavonden en teamuitjes voor de jeugd. Daarnaast is er voor zowel de senioren als de jeugd elk jaar een feestelijk afsluitingsweekend. Kortom, genoeg te doen in Kerkwerve, bij de leukste en gezelligste club van Schouwen-Duiveland!

Wij vragen jullie dan ook nogmaals om te stemmen op s.v. WIK’57. En vergeet niet om iedereen die je kent ook te vragen om te stemmen op onze club. Er kan nog gestemd worden tot 7 juni. Samen gaan we voor die eerste plek!

Stemmen kan via de volgende link:
https://www.clubvanhetjaar.nl/s.v.-wik57

Webdesign Tonny