• wik-svd 2015
  • WIK 1
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK D1 kampioen
  • WIK JO17

wik57 logo kleinOok dit jaar willen we met iedereen het voetbaljaar afsluiten. En om tradities niet te verbreken, hebben we ook dit jaar weer verkleed voetbal, tentenkamp, voor de jeugd t/m JO17, familie ontbijt, en natuurlijk een gezellige BBQ.


Je bent vanaf 18:30 welkom om je tent op te zetten. Daarna starten we met het leukste toernooi van het jaar. Het verkleed voetbal. Geef jezelf dus op samen met een volwassene. Diegene die het leukst verkleed is wordt natuurlijk beloond. Rond 22:30 is het echt tijd voor de ouders om te vertrekken.


Op zaterdagochtend om 8:30 is er een gezellig familie ontbijt waarbij iedereen van harte is uitgenodigd. Vaders, moeder, broers, zussen, noem maar op, iedereen is welkom!
Na het ontbijt hebben we nog iets leuks voor de jeugd en ouders vanaf 10:00. Dit is nog een verassing!

BBQ Time
s’Avonds rond 19:00 gaan de BBQ’s aan en wordt het smullen geblazen. Er is dit jaar keuze uit 2 verschillende vleespakketten en er is een kinderpakket.


Om dit hele feest goed te laten verlopen willen we graag weten of je komt en waar je aan mee wilt doen. Lever dit strookje voor 13 mei a.s. in bij je trainer of bij Monique Kooman ring 4 te Kerkwerve. Je kunt het ook via de mail sturen naar: scania@zeelandnet.nl

Opgaveformulier Familieweekend

Webdesign Tonny