• WIK JO7
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Bru 4 - WIK 3
  • Kantine

Na de smadelijke nederlaag van verleden week thuis tegen JVOZ, hadden we deze week wat recht te zetten en dat moest dan gebeuren in Standdaarbuiten tegen SVC JO12.
Na een goed begin waar we door Femke op 0-1 en 0-2 kwamen, kwam de klad er in en liepen we niet goed mee met onze tegenstander en sloten we de eerste helft met een 3-2 achterstand af.
Dat het veel beter moest in de tweede helft werd in de rust even duidelijk gemaakt en na de rust ging het ook veel beter, gezien ook de goals die volgden door Milan (3x) en Femke (3x) en het veel betere verdedigen van heel het team.

SVC WIK Goed

Daarna deden we het weer wat rustiger aan en werd er nog één maal door SVC gescoord en één maal door ons, nl. door Jesse. Eindstand 4-9, de eerste 3 punten van de competitie zijn binnen.
Volgende week zijn we vrij en over twee weken moeten we naar Oranje Blauw’14 (Heijningen