Goes een groot sportpark, een eind lopen, blijkt dat aan de andere kant ook een parkeerplaats is, tijd genoeg dus even teruglopen en de auto verzetten. Hierna handjes schudden met de vriendelijke coaches van SSV’65 JO17-2, omkleden en op tijd beginnen. Binnen de twee minuten staat Wik op een 1-0 achterstand door een snelle uitbraak van SSV, maar na een missertje van Bart kan Nick de 1-1 scoren, na een mooi opgezette aanval van Lianne, Colin en dezelfde Bart.  Maar na twee gemiste kansen en een redding van Leroy die een schot tot een ongevaarlijke hoekschop kan wegwerken is het dezelfde Leroy die een niet al te hard schot van de tegenstander niet kan verwerken en zo staat het 2-1.

Aanval van Wik de keeper van SSV komt heel ver uit en tackelt Bart dusdanig dat hij van de scheids geel ontvangt en tien minuten in de dug-out mag gaan zitten.
Maar het feit dat Wik nu tegen 10 man speelt haalt niets uit, de diverse kansjes die ze hebben worden niet benut….. tot het moment dat Bart een vrije trap neemt en Colin de bal mooi in kan tikken , 2-2.  Het blijft zo lekker spannend,  niet veel later laat de verdediging van Wik echter een tegenstander vrij lopen, deze spelers krijgt de bal en kan wel heel gemakkelijk de 3-2 scoren.
Tot aan de rust blijft de stand zo.

Binnen één minuut na rust kijkt Wik tegen een 4-2 achterstand aan, diverse kansen aan beide zijden leiden tot niets, Bart is dan degene die op aangeven van Nick de aansluitingstreffer maakt.
Nu volhouden!!! Maar dat is niet het geval, ondanks enkele reddingen van Leroy krijgt hij nog twee doelpunten te verwerken, Wik staat niet op scherp!! Uiteindelijk kan Bart na een pass van Colin de eindstand op 6-4 zetten. Dan fluit scheids Dennis af. Hij ontvang van leider Jan complimenten voor een zeer goed gefloten wedstrijd.
Commentaar van coach Ad over de wedstrijd: Het was maar een slappe hap. Volgende week beter.

Nou volgende week is de JO17-1 vrij, en de week daarop voetballen ze weer uit, dan tegen