Vandaag de uitwedstrijd tegen Smerdiek. Sem bleek ziek te zijn en Thijs was afwezig. Met Quinten en Nick als vervangers vertrokken we om 09:30u naar Smerdiek. Jammer genoeg kreeg Bjorn tijdens het warmlopen last van een blessure dus hadden we bijna geen wisselmogelijkheden. Omdat onze vaste vlagger Toon vandaag verplicht mee moest naar de camping was het fijn dat Danny Scheele ons vandaag uit de brand hielp als vlagger! Bedankt Danny!

De eerste 10 minuten waren we redelijk aan elkaar gewaagd maar was WIK wel wat meer op de helft van de tegenstander te vinden. Uit een van de weinige aanvallen van Smerdiek (aangevuld met spelers uit de 3de klasse) viel plots de 1-0....slecht ingrijpen en even niet opletten. Maar WIK bleef gewoon goed meedoen in de wedstrijd. Moet gezegd dat we vandaag ook een prima scheidsrechter hadden al had de overtreding na een paar minuten op Rick wel wat forser aangepakt mogen worden. Na een goede aanval kwamen we via Nick op 1-1. Vlak daarna scoorde Rick de 1-2 uit een corner. Via nog een goal van Nick gingen we met 1-3 de rust in.

Na de limonade hadden we wind tegen en dat was toch even anders voetballen. Zeker toen Smerdiek snel op 2-3 kwam was het even erg onrustig aan de bal. Gelukkig kwam de tegenstander niet tot echt grote kansen. Uiteindelijk werd de wedstrijd beslist toen Nathan Nick wegstuurde op randje buitenspel. Met een droog schot zette hij de eindstand op het bord, 2-4!! Uit de laatste 3 wedstrijden hebben we nu 9 punten gehaald waardoor we 5de staan in de competitie. Volgende week spelen we thuis tegen Halsteren en de week daarna gaan we op bezoek bij de koploper! Lekker fel trainen aankomende week en dan zaterdag eerst maar eens de punten op de Vospit zien te houden