De laatste uitwedstrijd tegen St Apollo/Kwadendamme/Hoedekenskerke JO17-1 (wat een namen tegenwoordig!!) voetballen in ’s Gravenpolder. Het was knap benauwd  en de eerste helft was erg tam vanuit beide teams, wat kansen voor Wik die er niet ingaan, Apollo die Leroy tegenkomt en dan toch na wat wel een eindeloze tijd lijkt in de 35e minuut de 0-1 gemaakt door Colin. Verder geen bijzonderheden in deze helft, moet lukken denk je dan.

Zeker als je ziet dat in  de tweede helft wik de 0-2 maakt door een mooi schot van Colin richting doel dat Arne mooi af kan werken. Maar dan wordt Wik toch wat slordig en kan Apollo de aansluitingstreffer maken. En geeft de scheids wat verder in deze helft volgens alle getuigen die erop stonden of zaten te kijken een onterechte penalty als Colin een sliding op de bal neemt. Zo staat het weer gelijk. Was het gemopper al niet van de lucht, op de scheids maar door sommige spelers van Wik ook tegen hun eigen teamgenoten, wordt dit nog gekker als de scheids een doelpunt van Bart afkeurt wegens buitenspel!! Dit alles geeft Apollo de kans om de stand ook nog even op 3-2 te zetten. Wat gedesillusioneerd gaat de kerkwervse ploeg het veld af. Op naar de laatste wedstrijd in de competitie a.s. donderdagavond tegen Wemeldinge JO17-1.