• Kantine
  • WIK JO7
  • SKNWK 1 - WIK 1

DSC01267

Aardig uitgedund omdat zeven spelers vanwege diverse omstandigheden niet meekonden doen startten aan de thuiswedstrijd tegen de nummer drie in de poule St Serooskerke/Veere JO17-2. Gelukkig kwam  Joeri Kivits uit de C’s nog op de reserve bank zitten om de JO17-1 aan te vullen. Serooskerke valt gelijk aan, Wik kan twee keer naar voren komen, dan moet Leroy redden, hoekschop. Serooskerke weer, gelukkig over.  Wik kan ook weer maar Quinten schiet naast.

Gelijk daarna wederom Wik,  Quinten bereikt Arne maar ook zijn schot gaat naast. Serooskerke komt weer op, het harde schot beland onbereikbaar voor Leroy in de hoek van de goal en het staat 0-1.
Niet veel later gevolgd door de 0-2. Na wat gemiste kansen aan beide kanten kan Mark vanuit een vrijetrap van Colin de 1-2 maken. Zo gaan de partijen rusten.

DSC01200

De tweede helft, de eerste aanval is voor Wik maar het schot van Nick gaat naast. Dan wat later wederom een kans en ja … er wordt gescoord. Maar nee er wordt buitenspel aangegeven. Onder protest van de kant van Wik wordt het doelpunt afgekeurd. Dan de tegenaanval van Serooskerke en jawel zij scoren ook, stand 1-3. Bij Wik lukt het vandaag niet om te scoren, dan een mazzeltje één van de spelers van de tegenstander maakt hands in de zestien, een penalty is het gevolg, Colin neemt hem zoals we van hem gewend zijn en het is 2-3!!!

DSC01312
Wik probeert in de laatste minuten nog van alles maar het mag niet baten de stand blijft zoals hij is.
Jammer maar volgende keer weer beter.
Nog een bedankje voor Joeri die in de tweede helft nog een sterk potje mee heeft gevoetbald!!

Volgende week uit tegen SSV’65 JO17-2 in Goes.