• WIK JO7
  • Bru 4 - WIK 3
  • Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1

De laatste uitwedstrijd, naar Domburg, een zonnetje en een koude straffe wind die dwars op het veld staat. Beginnen en pats… na twee minuten met 1-0 achter, ja dat is even schrikken. Het duurt een poos (ongeveer twintig minuten), maar dan kan Frank de 1-1 erin schieten. Voor rust nog een aanval met Bart, Nick de Boer en Dickenson die de 1-2 erin schiet. Dan rusten.

Na rust weer geen kansen die erin gaan tot Yani de bal door de benen van de keeper heen schiet en het 1-3 staat. Nu vasthouden maar na diverse kansen van Wik (Yani schiet naast, Nick de Boer schiet op de paal, Leroy kopt naast ), is het de tegenstander die een vrije trap meekrijgt. Een speler gaat achter de bal staan en met een snoeihard schot gaat de bal net onder de lat het doel in. 3-2. Het zal toch weer geen waar zijn dat de B1 weer gelijk gaat spelen. Maar met alles wat er nog over is wordt er gevoetbald en uiteindelijk fluit de scheidsrechter af en zijn toch de drie punten binnen

Volgende week speelt Wik’57 B1 weer thuis, tegen de hekkensluiter Zeelandia Middelburg B5.