• Bru 4 - WIK 3
  • Kantine
  • WIK JO7
  • SKNWK 1 - WIK 1

Het voetbalseizoen 2016-2017 is ook voor WIK 1 afgesloten en de eindconclusie kan zijn dat de stijgende lijn van de afgelopen seizoenen doorgetrokken is en het beoogde doel, een plaats in het linker rijtje, ruimschoots is behaald.

Intussen wordt er volop gewerkt aan de selectie en staf voor het volgend seizoen. Het beoogde doel is om mee te gaan doen voor een periodetitel, dus we leggen de lat weer een treetje hoger.

 

Robin Dekker (Den Bommel), Wilmar Berrevoets (gestopt) en Dennis van Grunsven (halverwege het seizoen al overgestapt naar ASV Brouwershaven) zullen geen deel meer uitmaken van de selectie in het komende seizoen.

Keeper Lorenzo Wijers hebben wij intussen mogen verwelkomen in de selectie en dit weekend heeft ook Ian van der Wekken laten weten terug te keren naar WIK na een aantal jaren te hebben gespeeld bij DFS/FC De Westhoek. Welkom terug Ian !!

Bestuur en technische staf zijn nog in gesprek met een aantal kandidaten om de selectie verder te versterken om het beoogde doel in het nieuwe seizoen te kunnen behalen.

Verder zijn er ook een aantal wijzigingen in de technische staf:

De elftalbegeleider van de voorgaande seizoenen Ad Theunisse is gestopt en voor hem hebben wij een geschikte opvolger gevonden: Steef van der Wekken. Steef is een oude bekende voor WIK en erg bekend met onze vereniging. Goed om je weer terug te zien Steef !

Verder hebben we een vaste vlagger gevonden voor het nieuwe seizoen. Afgelopen seizoen hebben voorzitter GĂ©rard en secretaris Niels afwisselend met de vlag lopen wapperen, maar nu komt er een vaste vlagger: Frits Eekman. Frits is de vader van eerste elftalspeler Dickenson en heeft bij JVOZ (waar andere zoon Judson speelde) de nodige vlagervaring opgedaan. Welkom bij het team Frits !

Webdesign Tonny