• Kantine
  • WIK JO7
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Bru 4 - WIK 3

Vandaag dan de laatste wedstrijd van de competitie, thuis tegen MZC'11. Uit hadden we met 0-10 gewonnen maar vandaag zou het, zeker in de eerste helft. niet zo makkelijk lopen. Dat lag ook aan MZC'11 dat een stuk beter voetbalde dan tijdens de eerste wedstrijd. En aan hun keeper want die was goed in vorm vandaag. En WIK eigenlijk niet zo....voorin ging veel mis, op het midden konden de spelers elkaar niet zo makkelijk vinden als anders. Met een krappe 2-1 voorsprong gingen we de rust in....nadat er eerst nog schrik was vanwege een spelertje van MZC'11 die er helaas uit moest na verkeerd te zijn neergekomen...

Na de rust liep het bij momenten wat beter en de spelers wisten wat ze te doen stond....scoren, en het liefst nog 5 keer......maar het werden er 6. Omdat MZC'11 in de slotfase nog een doelpunt scoorde stond er na een uur 8-2 op het bord.....hiermee heeft de D1 van WIK deze competitie 101 doelpunten gemaakt (en slechts 7 tegen). Nu op naar volgende week, thuis voor de beker tegen Dauwendaele.