• Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Bru 4 - WIK 3
  • WIK JO7

Vandaag uit tegen Bruse Boys, onze laatste uitwedstrijd dit seizoen (voor de competitie). Bruse Boys stonden op de tweede plaats en bij winst vandaag is volgende week het kampioenschap wel erg dichtbij...............
Om 09.15u werd er afgetrapt en gingen onze Wikkers snel over op goed voetbal. Heel vaak werd de zijkant gezocht en het lag aan de keeper van Bru dat we al niet snel op voorsprong kwamen. Na een goede combinatie viel de 1-0 (Yoran) en snel daarna de 2-0. Het spel was deze morgen echt goed en er werd voor elkaar gewerkt. Door een ongelukkige handsbal kregen we een penalty tegen en deze werd door Bruse Boys goed benut. Ondanks dat we een 10 minuten met 10 man moesten voetballen gingen we met een duidelijke voorsprong de rust in.

Na de limonade - en wat omzettingen - werd begonnen aan de tweede helft. De spelers riepen uit zichzelf dat ze vooral moesten blijven voetballen en overspelen dus dat was mooi om te zien. Iedereen bleef prima zijn best doen. Dylan - gewisseld met Corne - pikte ook zijn goal mee en uiteindelijk stond er 1-12 op het bord.

Doelpunten: Yoran 4, Corne 2, KarlHenry 1, Rick 1, Nathan 1, Dylan 1