Vandaag de uitwedstrijd tegen MZC'11. Om 11:10u vertrokken we op de fiets naar Zierikzee. Vanwege een aantal afwezigen kwamen Tessa en Lyanne ons versterken. Iets voor 12:00u werd er afgetrapt. In het begin ging het van onze kant wat slordig, dit kwam ook omdat door blessures er wat geschoven moest worden. Dylan verving zijn broer Duncan op goal (blessure aan duim) en daardoor moesten er wat spelers op een andere positie beginnen. Na een minuut of tien ging het beter en het w...as Thijs die met zijn linkse been de score opende, 0-1.

Er werd redelijk goed gecombineerd en via de zijkanten kwamen we steeds goed door. Tessa scoorde een hele mooie goal waardoor we met 0-2 de rust ingingen. Jammer genoeg viel Finn uit met een blessure waardoor we ook niet meer konden wisselen. De tweede helft was voor WIK. We hadden nog veel vaker kunnen scoren maar het bleef bij slechts 1 doelpunt. Joerie stuurde Robin diep en die scoorde beheerst de 0-3. Na de nederlaag van vorige week nu dus de 3 punten voor onze Wikkers! Prima gespeeld en nu op naar Duiveland, volgende week zaterdag uit. Er is GEEN trainen in de vakantie