• Kantine
  • WIK JO12
  • WIK JO7
  • SKNWK 1 - WIK 1

Aanstaande zaterdag start de competitie maar ondertussen heeft onze O-15 al drie potjes achter de rug. Deze bekerwedstrijden werden gespeeld tegen Serooskerke, Brouwershaven en Zeelandia Middelburg. Alle drie deze teams spelen een klasse hoger. De eerste wedstrijd was een redelijk felle, gelijk opgaande wedstrijd.

 

Bij rust 1-0 voor en uiteindelijk een prima 4-1 overwinning. Hier en daar waren er wat opstootjes waarin onze Wikkers lieten zien een echt team te zijn. De wedstrijd tegen Brouwershaven waren we helaas niet compleet maar waren we ook te onrustig aan de bal. Brouw was ook effectiever met de kansen en met een 4-0 nederlaag gingen we terug naar Kerkwerve. De laatste bekerwedstrijd moesten we naar Middelburg. Zeelandia werd daar met 0-7 opzij gezet door onze O-15. Ondanks alle regen, het kunstgras en opnieuw niet compleet was de overwinning geen moment in gevaar.

 

Al met al een prima resultaat over drie wedstrijden. Elf doelpunten voor en vijf tegen, 6 punten uit 3 wedstrijden. Zaterdag gaan we beginnen aan de competitie. We gaan zowel uit als thuis deze competitie het duel aan met onze tegenstanders. Dit in tegenstelling tot een "halve competitie". De tegenstanders zijn Waarde, Walcheren, Kloetinge, Halsteren en de buren van MZC'11. Na een prima voorbereiding weet ik zeker dat onze jongens er klaar voor zijn!! Goed combinatiespel en uit het duel blijven is de kracht van dit team! We gaan voor het kampioenschap!!!!!

Webdesign Tonny