Vandaag de laatste wedstrijd van de competitie, uit tegen Vosmeer. De vorige wedstrijd daar was er een waar het respect vanuit de tegenstander ver te zoeken was dus waren we er op uit om nu wel de 3 punten te pakken! Versterkt met Quinten en met Geerd als vlagger (prima debuut Geerd!!) werd er om 12:00u afgetrapt.

Het begin was wat gehaast maar langzaamaan werd wel duidelijk dat onze Wikkers sinds de vorige competitie echt zijn gegroeid, zowel voetballend als in de duels. Via Rick kwamen we terecht op 0-1. Daarna zakte het wat in en hadden de spelers wat moeite met de opstelling van de tegenstander. Er werd niet goed overgenomen en hierdoor kwam er ruimte voor Vosmeer. Ineens stonden we bij rust met 2-1 achter. Nog vervelender was dat er wat gemopper was over wie nu wie moest dekken. Gelukkig is er dan de rust om dingen recht te zetten. Met een versterkt midden en met Rick, Dylan, Björn en Remco als een prima blok achterin stapte Vosmeer in de val. Door snel te combineren vanaf de zijkanten en met de snelheid voorin kwam er wat ruimte voor WIK. Al snel viel de 2-2 en vanaf de kant was te zien dat het weer een echt team was dat in het veld stond! En dan is onze O-15 moeilijk te verslaan! Door prima voetbal kwamen de kansen en liepen we uit naar 2-4.

Vosmeer scoorde nog wel via een belachelijk gegeven vrije trap, 3-4. Maar toen WIK 5 minuten later de 3-5 in het doel schoot was het wel bekeken. De jongens bleven geconcentreerd en de tegenstander kon ze, zelfs niet met hulp van de scheids, van de wijs brengen. Er werd nog tweemaal gescoord waardoor we terecht met een dikke 3-7 overwinning van het veld gingen (doelpunten: Rick 1, Quinten 1, Nathan 1, Thomas 4!!!!!!!)! We besluiten, qua punten, deze competitie op een gedeelde 3 plaats. Leuk om te zien ook dat er maar twee ploegen zijn die minder tegendoelpunten hebben gehad dan wij. Het was weer een plezier om, samen met Yvon en natuurlijk ook Toon, een seizoen met jullie op te mogen trekken! En wat zijn jullie een stuk beter en sterker geworden! Nog lekker een paar keer trainen en dan op naar volgend seizoen! Bedankt allemaal, het was weer genieten