• WIK JO7
  • Kantine
  • WIK JO12
  • SKNWK 1 - WIK 1

Vandaag de uitwedstrijd tegen de koploper, Gastel. Die staan dik bovenaan met de volle buit aan punten en een flink doelsaldo. Versterkt met Sanne, Tessa en Rob...in vertrokken we om 11 uur vanaf de Vospit. Aangekomen bij het sportpark was er een fietser die wat bozig was omdat wij afsloegen.......in de bestuurskamer bleek dit de scheidsrechter te zijn....... Maar goed, om 12:30u was dan de aftrap.

 

Hoewel Gastel al vanaf het begin van de competitie koploper is deed WIK prima mee. Het spel ging gelijk op en via Thijs kwamen we op 0-1. Jammer genoeg was er in de 5 minuten daarna veel onrust aan de bal en werden de duels niet goed aangegaan. Met de rust had Gastel het verschil gemaakt, 3-1.

 

In de tweede helft stond het wat beter bij WIK en waren er wat kleine mogelijkheden en ook nog een grote kans voor Robin nadat hij zich prima vrij had gespeeld vanaf de zijkant. Van te voren had ik verwacht dat het verschil misschien wel wat groter zou zijn maar ondanks het verlies hebben de jongens en meiden een goede prestatie neergezet!!! Volgende week thuis tegen Klundert, de nummer 2 van de poule

Webdesign Tonny