• WIK JO7
  • Kantine
  • WIK JO12
  • SKNWK 1 - WIK 1

Vandaag thuis tegen Halsteren. Onder leiding van Gérard van Wanrooij werd er om 11:00u afgetrapt. Robin vd Hoek kwam ons vandaag versterken. Het begin was gelijk op maar WIK werd langzaam de bovenliggende partij. Een goed schot van Lennart werd door de prima keeper van Halsteren verwerkt. Er waren verschillende corners voor WIK maar die leverden niet echt gevaar op. Robin kreeg na een diepe pass ook nog een goede mogelijkheid maar zijn schot eindigde op de vuisten van de keeper. Gelukkig kwamen we voor rust toch op 1-0 nadat de keeper van Halsteren bij het uitkomen de bal niet kon klemmen waardoor Nathan hem kon binnenschieten.


Na de limonade stonden we echter snel op gelijke hoogte....het stond even verkeerd en de 1-1 lag binnen. Maar WIK beet meteen weer van zich af en kreeg weer gelijk een goede kans maar de keeper bleek een sta in de weg. De O-15 liet wel zien dat ze vandaag er echt voor wilde gaan en ging op jacht naar de 2-1. Na weer een aantal corners en goede aanvallen via Rick en Thijs nam Finn weer een hoekschop. Joerie schoot vanuit de afvallende bal de 2-1 binnen.

 

Nadat een van hun betere spelers geblesseerd moest afhaken en omdat het achterin met Dylan, Thomas, Sem en Remco als een huis stond was WIK de baas op het veld. Na een goede voorzet van Nathan kon Rick de beslissende 3-1 binnen tikken. Opnieuw dus 3 punten voor onze Wikkers! Volgende week uit naar de koploper! Kijken wat we daar kunnen!!

Webdesign Tonny