Vandaag thuis de oefenwedstrijd tegen MZC'11 O15-3. Onder leiding van Gérard werd er om 12 uur afgetrapt. We werden vandaag versterkt door Timon, Colin, Sanne e...n Sven. De eerste helft ging gelijk op en voor beide kanten waren er eigenlijk geen echt uitgespeelde kansen, op wat schoten na. De ruststand van 0-0 was ook geheel logisch. Na de limonade keken we echter opeens tegen een achterstand aan, 0-1. Maar het team rechtte de rug en via Colin kwamen we weer gelijk.

5 minuten later was het weer Colin die op links doorkwam en met een mooie stift liet hij de keeper kansloos. Zo gauw iedereen gewoon lekker meedoet en zijn best echt doet dan loopt het voetbal best wel. In deze fase waren we ook gewoon sterker. Na een goede corner van Finn kon "Hattrick Hero" Colin zijn derde doelpunt binnen koppen bij de eerste paal. Er stond vanmiddag echt een team dat er voor wilde gaan en met zijn allen hebben we gewonnen! Nu op naar de volgende wedstrijd in de competitie