Vandaag dan de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie. De jongens, vandaag versterkt met Quinten en Robin, begonnen goed aan de wedstrijd. Het ging een minuut of tien gelijk op toen er bij de eerste paal een corner binnenviel, 0-1. WIK rechtte meteen de rug en na een prima aanval scoorde Nathan de verdiende 1-1. Ondanks dat de tegenstander geen uitgespeelde kansen kreeg scoorde ze wel van afstand. Via een klutsbal na een kopbal van Thomas scoorde WIK ook nog maar stond er wel 2-4 op het bord bij de rust.

Na de limonade begon de tweede helft en ook nu kreeg de tegenstander geen kansen, behalve na een ongelukkige terugspeelbal. Hierdoor werd de geflatteerde eindstand van 2-5 bereikt. WIK was de hele tweede helft enkel aan het spelen op de helft van de tegenstander maar ondanks wat kleine kansjes en twee goede schoten van afstand wisten we niet meer te scoren. Volgende week dus maar kijken of we dan thuis punten kunnen pakken.