Vandaag uit tegen de koploper, de Noormannen op Westkapelle. Om 12:00u werd er afgetrapt op het hoofdveld en versterkt met Marc en Casper begonnen we prima aan de wedstrijd. De jongens waren van te voren wat onder de indruk van de wel hele grote tegenstanders maar op het veld was die schrik meteen over. Vanaf minuut 1 werd er prima rondgespeeld en waren we voetballend gewoon beter. Posities werden overgenomen en het veldspel was gewoon goed. Dit zorgde in de eerste 10 minuten al voor 2 prima kansen maar die gingen er helaas niet in. Casper brak daarna door op rechts en werkte prima af nadat hij naar binnen was gekomen, 0-1 !

Op wat corners na werden de Noormannen niet echt gevaarlijk en de verdediging stond als een blok. Na weer een goede aanval was het opnieuw Casper die doel trof, 0-2. Na een fout ingespeelde bal op het middenveld viel er voor de rust nog wel een tegendoelpunt (1-2) maar eigenlijk hadden we voor rust al verder moeten uitlopen. Na de thee (!!) en met wind mee begonnen we aan de 2de helft. De eerste paar minuten hadden we het moeilijk en waren de tegenstanders fanatiek op zoek naar de gelijkmaker. Onze keeper duwde een bal uit de hoek gelukkig weg en daarna waren de jongens weer bij de les. Een snelle uitbraak over rechts en een prima voorzet op de vrijgelopen Rick zorgde voor de 1-3.

Bij de Noormannen viel de keeper nog geblesseerd uit en werd er een speler 5 minuten naar de kant gestuurd. Bij WIK was het gewoon prima voetbal, en nog belangrijker, er was weer rust aan de bal. Yoran werd tijdelijk de wedstrijd uitgeschopt waardoor we met 10 man kwamen maar toen hij terug in het veld kwam werd hij een minuut of 2 later weggestuurd in de diepte en haalde sportieve revanche door de 1-4 binnen te rammen!! Klasse overwinning van een klasse team !!