• Kantine
  • WIK JO12
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO7

Vandaag de uitwedstrijd tegen MZC'11. Om 11:10u vertrokken we op de fiets naar Zierikzee. Vanwege een aantal afwezigen kwamen Tessa en Lyanne ons versterken. Iets voor 12:00u werd er afgetrapt. In het begin ging het van onze kant wat slordig, dit kwam ook omdat door blessures er wat geschoven moest worden. Dylan verving zijn broer Duncan op goal (blessure aan duim) en daardoor moesten er wat spelers op een andere positie beginnen. Na een minuut of tien ging het beter en het w...as Thijs die met zijn linkse been de score opende, 0-1.

Vandaag begon de competitie, thuis tegen Walcheren. Onder leiding van GĂ©rard en met de Opa van Thijs als vlagger begonnen we om 11:00u aan de wedstrijd. Al snel bleek dat de tegenstander een maatje te klein was voor onze Wikkers. Na afloop van de 2x35 minuten stond er een wel heel duidelijke uitslag, 17-0. Hopelijk hebben we bij de volgende wedstrijd wat meer tegenstand. Doelpuntenmakers: Robin, Finn, Nathan, Joerie, Thomas, Lennart, Rick en Thijs.

Aanstaande zaterdag start de competitie maar ondertussen heeft onze O-15 al drie potjes achter de rug. Deze bekerwedstrijden werden gespeeld tegen Serooskerke, Brouwershaven en Zeelandia Middelburg. Alle drie deze teams spelen een klasse hoger. De eerste wedstrijd was een redelijk felle, gelijk opgaande wedstrijd.

Vandaag de laatste wedstrijd van de competitie, uit tegen Vosmeer. De vorige wedstrijd daar was er een waar het respect vanuit de tegenstander ver te zoeken was dus waren we er op uit om nu wel de 3 punten te pakken! Versterkt met Quinten en met Geerd als vlagger (prima debuut Geerd!!) werd er om 12:00u afgetrapt.

Zaterdag uit tegen de Schutters, op Stampersgat. Bij aankomst hadden we niet veel tijd over dus zonder noemenswaardige warming-up begonnen we aan de wedstrijd. Misschien dat het daarom allemaal maar net niet was....al binnen 1 minuut was er een grote kans voor Rick maar zijn vizier stond te hoog afgesteld. De hele eerste helft waren we veel sterker dan de tegenstander maar of de kansen werden gemist of er werd te lang getreuzeld. En ook de vlag van de grensrechter van de Schut...ters was blijkbaar stuk want die ging bij bijna iedere aanval de lucht in.....Dus met 0-0 zochten we de kleedkamer op.

Webdesign Tonny