• SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK 1
  • WIK D1 kampioen
  • Kantine

Gisterenmiddag kwam Wolfaartsdijk 1 op bezoek voor een oefenwedstrijd op de Vospit tegen WIK 1. Voor WIK 1 was het de eerste wedstrijd na 3 afgewerkte trainingen. De mannen van Huseyin Dogan konden eindelijk laten zien wat ze in hun mars hadden. Echter was de selectie redelijk gehavend, Jasper, Dennis, Derk en Jeroen waren een weekend weg en Remon genoot nog van z'n vakantie. Desalniettemin had Huseyin een 16 tal gladiatoren geselcteerd om de steppe van het 2de veld op de Vospit te bespelen.

De laatste ontmoeting was vorig jaar in de beker tegen Wolfaartsdijk. Destijds werd er uit met 3-2 verloren na een slechte wedstrijd. Op 12 september staat precies hetzelfde affiche op het programma, dan speelt WIK 1 ook voor de beker bij Wolfaartsdijk. Wolfaartsdijk heeft voor dit jaar ook z'n selectie versterkt dus het was een interessante krachtproef.

Met de sterkst mogelijke opstelling werd gestart en het spel van WIK was direct goed. Dit volgde na een minuut of 10 tot de eerste goal. De bal was bij Tim de Looze aan de linkerkant, deze speelde de bal strak naar Camiel in het midden, die goed opendraaide en diep speelde op Frank. Op zijn beurt trok Frank de bal direct naar de 2de paal, waar de vrijstaande Colin van Wanrooij de bal kon inschieten.

Niet veel later volgde de 2de goal van WIK, nadat Simon van Dongen werd vrijgespeeld en deze koel afmaakte. Na 20 minuten moest Tim de Looze met een bovenbeenblessure de strijd staken, nadat hij zeker positief was opgevallen in deze eerste 20 minuten. Na de drinkpauze scoorde Wolfaartsdijk de 2-1, mede omdat er een misverstand was aan WIK zijde over een wissel, waardoor we tijdelijk met 10 man speelden.

In het volledige vervolg van de wedstrijd waren er weinig wapenfeiten en speelde WIK niet goed genoeg. Wolfaartsdijk raakte nog een keer de paal, maar meer dan dat is er niet gebeurd. Trainer Huseyin Dogan was ontevreden over het vertoonde spel na 20 minuten en hoopt dit snel beter te maken. Volgende week komt Apollo'69 1 op bezoek en kunnen we weer laten zien wat we kunnen.

Webdesign Tonny