PZCEen vrij flets en gezapig FC de Westhoek kon het in de eerste helft WIK’57 niet lastig maken. De ploeg van Wouter Zwackhalen speelde goed en kwam verdiend op voorsprong. Ramon den Boer zorgde voor 1-0 en Harmen van de Bok voor 2-0. De volgende 45 minuten waren compleet anders.

Een ander FC de Westhoek kwam uit de kleedkamers en was heer en meester. Mark de Feiter bracht de spanning terug in de wedstrijd. Nadien kreeg Jeffrey van Kooten van de thuisploeg zijn tweede gele kaart. De Feiter zette de 2-2 op het scorebord en kort hierna kon ook Rick Bevelander met rood (twee keer geel) van het veld vertrekken. In de allerlaatste seconde kreeg de formatie van Steven Seedo nog een vrije trap. Kevin Veerhoek schoot tegen de binnenkant van de paal, de bal rolde naar de andere paal en voor de voeten van Lennart Padmos. Een koud kunstje voor hem om de 2-3 te maken.