Afgelopen zaterdag heeft WIK 1 de eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen Melissant 1 gespeeld. Plaats van akte was Ooltgensplaat, omdat de velden bij zowel Melissant als WIK niet bespeelbaar waren. Er werd afgetrapt om 12:00 uur. In de eerste paar minuten was het van beide kanten afwachtend, maar daarna kreeg WIK met nieuwkomer Rick Bevelander en JO19 spelers Colin en Nick in de basis de overmacht.

Door slordig spel kwam WIK halverwege de eerste helft op 2-0 achter. Niet veel later was het Jeffrey Herfst die de aansluitingstreffer maakte uit een rebound vanaf de keeper na een redding op een afstandsschot van Remco. Net voor rust kreeg spits Maurice van Leeuwen een levensgrote kans op de gelijkmaker na een mooie voorzet van Pim. Helaas raakte hij van dichtbij de paal.

In de 2de helft werd het meeste van de strijd op het middenveld gevoerd. Grote kansen waren er eigenlijk niet voor beide partijen. Tegen het einde van de wedstrijd kwam WIK conditioneel wat in gevaar, maar Melissant kon niet tot kansen komen. Zo eindigde de wedstrijd in 2-1, helaas voor het resultaat, maar we kunnen positief zijn over het vertoonde spel.